Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Rafi19914655 (15765 niezalogowanych)

()
Początkujacy
jasne ze tak,ale jak np.kupujecie mieszkanie,ty chcesz w centrum a ona na obrzezach miasta badz na wsi powiedzmy?? co wtedy...tez akceptacja odrebnosci ?? i kupujecie dwa??
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
sorki nie palę ............. papierosów bo tytoń zawiera substancje smoliste i jest szkodliwy dla zdrowia
po co przeszkadzac samobójcy ,skoro juz .... trzeba było sie zaopiekowac nim za życia
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jury uznaje odpowiedz awansem .
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
idę zapalic
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
jasne ze tak,ale jak np.kupujecie mieszkanie,ty chcesz w centrum a ona na obrzezach miasta badz na wsi powiedzmy?? co wtedy...tez akceptacja odrebnosci ?? i kupujecie dwa??

dobry przyklad co wtedy ?
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
Izek , w takim przypadku trzeba zmienic partnera bo to oznacza róznorodnosc postawy życiowej na tyle dużą ,że uniemozliwia wcześniej czy później wspólne życie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kołek, drążysz niemoziwie

u mnie tak bylo. ja bardziej do wsi, łona do miasta
już niedługo wokanda
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
zankowski napisał:
kołek, drążysz niemoziwie

u mnie tak bylo. ja bardziej do wsi, łona do miasta
już niedługo wokanda

stary bo to zla kobieta byla
pozdro od kolka
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
Hehe wtedy kupujecie mieszkanie w miejscowości mającej 3500 ludności i prawa miejskie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ark napisał:
Izek , w takim przypadku trzeba zmienic partnera bo to oznacza róznorodnosc postawy życiowej na tyle dużą ,że uniemozliwia wcześniej czy później wspólne życie

co za bzdura....bez urazyjak chcesz bez kompromisu w zwiazku wytrwac to albo podporzadkujesz sie calkowicie albo ty podporzadkowujesz partnera sobie...a to chyba nie o to chodzi z tytulu bycia kobieta a partner facetem mam zmienic orientacje seksualna?? z powodu roznic dzielacych?? nie dziekuje,postoje
Zgłoś wpis

Bliżej nas