Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Rafi19914655 (15775 niezalogowanych)

()
Początkujacy
IDR napisał:
Carla Roca napisał:
A ja mysle IDR,ze wlasnie chcesz

Pamietaj tylko,ze kto wiatr sieje ten burze zbiera <---- tak mowi bardzo stara,madra ksiega .

Kolek moze zakladac sobie watki na jaki tylko temat zapragnie ,a od nas - uzytkownikow zalezy ,czy zechcemy sie na dany temat wypowiedziec,czy nie.

Czemu ma sluzyc to porownanie Kolka z Al Kaida ? Chyba nie poprawieniu mu humoru,nie ?

Kolek od jakiegos czasu trzyma fason i niechaj tak zostanie,no chyba ze jednak lubisz burdy IDR,to ja zwyczajnie moge udawac slepa - potrafie.

Pozdro !

Oude Kaas rulezzz

Nie Carla nie lubie burd i wpadam tu tylko i wylacznie w celach relaksacyjnych
Co do Al Kaidy to sama rozumiesz...glupi sie obrazi, madry sie usmiechnie i oleje.
Chodzi mi tylko o to ze rozwazania o kompromisie to kwadratura kola i tyle
jest kompromisow ile ludzi.
Kompromis zalezy rowniez od poziomu ludzi, bo w normalnym u zdrowym zwiazku
takie sprawy jak czego sie napic, gdzie jechac na wakacje to blachostki i sa nawet niezauwazalne.
Jak zauwazylas Kolek od pewnego czasu (zaznaczam) trzyma fason i mam nadzieje ze tak zostanie.
Uzytkownicy wpadaja tu wymienic poglady, zakladaja watki, przychodza, odchodza lub tylko
czytaja i niech tak zostanie pod warunkiem ze nie dojdzie do sytuacji kiedy towarzystwo wzajemnej
adoracji nie stara sie zaszczuc czlowieka dla zabawy. I chyba wiadomo o co chodzi, a ja przeczytalem
sobie watek "Rasizm" i jestem po stronie ziomala. Chyba moge ?

IDR ,naturalnie ze mozesz...

co tylko chcesz, to mozesz ,no i to co mozesz,tez mozesz

ad : "czego sie napic"..itp blachostek - to byly jedynie przyklady podawane w dyskusji .

Nie jest dobrze,kiedy ktos probuje zaszczuc czlowieka dla zabawy ,bez wzgledu na to na jakim sie to gruncie odbywa.

Swiata nie zbawie ,ludzi nie zmienie i wcale nie mam takich zapedow.

Twoj post odebralam w taki sposob ,jak nan zareagowalam swoja wypowiedzia.

Dalej twierdze ,ze stwierdzenie iz nie chcesz nikogo urazic mialo funkcjonowac jedynie "pro forma"

Co czlowiek,to i odbior, nieprawdaz ?
Zgłoś wpis
92 Posty

()
Gaduła
Zgadzam sie z pania pani kierowniczko
Zreszta jeszcze sie taki nie urodzil ktory by wszystkim dogodzil

A do Blondyna - nie szukaj dziury tam gdzie jej nie ma
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
IDR a Ja ci powiem tzn.napisze ze facet musi mieć jaja!Ale widze ze nadal wolisz swiat fantazji Całuski
Zgłoś wpis
92 Posty

()
Gaduła
Blondyn sam fakt posiadania jaj nie swiadczy ze jestes facetem. Wazne zeby sie nie dac po nich kopac i wiedziec do czego sluza Pozdro
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
zycie zycie zycie Blondyn
jeszcze niedawno lzy wzruszenia zalewaly mi oczy czytajac wasze posty
a teraz mam swoja mala satysfakcje
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
@ IDR : A jak sie juz wie, do czego jaja sluza ,to wtedy co ?

@ Kolek : ale ze co, ale ze jak konkretnie ... no weeeeez nie badz zyla i podziel sie wnioskiem

kurde,tez bym chciala satysfakcje LOOOOOOOL
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Carla ja jestem szczery chlopak !
lepiej nie !
za duzo napisze i znow bedzie afera

pozdro
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:
Carla ja jestem szczery chlopak !
lepiej nie !
za duzo napisze i znow bedzie afera

pozdro

Dziekuje.

Twoja odpowiedz juz znam .

IDR wywoluje Ci do Tablicy !!!
Zgłoś wpis
92 Posty

()
Gaduła
Carla Roca napisał:
@ IDR : A jak sie juz wie, do czego jaja sluza ,to wtedy co ?

@ Kolek : ale ze co, ale ze jak konkretnie ... no weeeeez nie badz zyla i podziel sie wnioskiem

kurde,tez bym chciala satysfakcje LOOOOOOOL

Carla funkcja jaj to personalna sprawa kazdego faceta i ma to duzy zwiazek z satysfakcja
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No... IIIIIIIIIIDDDDDDDDDRRRRRRRR !

Zgłoś wpis

Bliżej nas