IDR napisał:
Carla Roca napisał:
A ja mysle IDR,ze wlasnie chcesz
Pamietaj tylko,ze kto wiatr sieje ten burze zbiera <---- tak mowi bardzo stara,madra ksiega .
Kolek moze zakladac sobie watki na jaki tylko temat zapragnie ,a od nas - uzytkownikow zalezy ,czy zechcemy sie na dany temat wypowiedziec,czy nie.
Czemu ma sluzyc to porownanie Kolka z Al Kaida ? Chyba nie poprawieniu mu humoru,nie ?
Kolek od jakiegos czasu trzyma fason i niechaj tak zostanie,no chyba ze jednak lubisz burdy IDR,to ja zwyczajnie moge udawac slepa - potrafie.
Pozdro !
Oude Kaas rulezzz
Nie Carla nie lubie burd i wpadam tu tylko i wylacznie w celach relaksacyjnych
Co do Al Kaidy to sama rozumiesz...glupi sie obrazi, madry sie usmiechnie i oleje.
Chodzi mi tylko o to ze rozwazania o kompromisie to kwadratura kola i tyle
jest kompromisow ile ludzi.
Kompromis zalezy rowniez od poziomu ludzi, bo w normalnym u zdrowym zwiazku
takie sprawy jak czego sie napic, gdzie jechac na wakacje to blachostki i sa nawet niezauwazalne.
Jak zauwazylas Kolek od pewnego czasu (zaznaczam) trzyma fason i mam nadzieje ze tak zostanie.
Uzytkownicy wpadaja tu wymienic poglady, zakladaja watki, przychodza, odchodza lub tylko
czytaja i niech tak zostanie pod warunkiem ze nie dojdzie do sytuacji kiedy towarzystwo wzajemnej
adoracji nie stara sie zaszczuc czlowieka dla zabawy. I chyba wiadomo o co chodzi, a ja przeczytalem
sobie watek "Rasizm" i jestem po stronie ziomala. Chyba moge ?
IDR ,naturalnie ze mozesz...
co tylko chcesz, to mozesz ,no i to co mozesz,tez mozesz
ad : "czego sie napic"..itp blachostek - to byly jedynie przyklady podawane w dyskusji .
Nie jest dobrze,kiedy ktos probuje zaszczuc czlowieka dla zabawy ,bez wzgledu na to na jakim sie to gruncie odbywa.
Swiata nie zbawie ,ludzi nie zmienie i wcale nie mam takich zapedow.
Twoj post odebralam w taki sposob ,jak nan zareagowalam swoja wypowiedzia.
Dalej twierdze ,ze stwierdzenie iz nie chcesz nikogo urazic mialo funkcjonowac jedynie "pro forma"
Co czlowiek,to i odbior, nieprawdaz ?
Carla Roca napisał:
A ja mysle IDR,ze wlasnie chcesz
Pamietaj tylko,ze kto wiatr sieje ten burze zbiera <---- tak mowi bardzo stara,madra ksiega .
Kolek moze zakladac sobie watki na jaki tylko temat zapragnie ,a od nas - uzytkownikow zalezy ,czy zechcemy sie na dany temat wypowiedziec,czy nie.
Czemu ma sluzyc to porownanie Kolka z Al Kaida ? Chyba nie poprawieniu mu humoru,nie ?
Kolek od jakiegos czasu trzyma fason i niechaj tak zostanie,no chyba ze jednak lubisz burdy IDR,to ja zwyczajnie moge udawac slepa - potrafie.
Pozdro !
Oude Kaas rulezzz
Nie Carla nie lubie burd i wpadam tu tylko i wylacznie w celach relaksacyjnych
Co do Al Kaidy to sama rozumiesz...glupi sie obrazi, madry sie usmiechnie i oleje.
Chodzi mi tylko o to ze rozwazania o kompromisie to kwadratura kola i tyle
jest kompromisow ile ludzi.
Kompromis zalezy rowniez od poziomu ludzi, bo w normalnym u zdrowym zwiazku
takie sprawy jak czego sie napic, gdzie jechac na wakacje to blachostki i sa nawet niezauwazalne.
Jak zauwazylas Kolek od pewnego czasu (zaznaczam) trzyma fason i mam nadzieje ze tak zostanie.
Uzytkownicy wpadaja tu wymienic poglady, zakladaja watki, przychodza, odchodza lub tylko
czytaja i niech tak zostanie pod warunkiem ze nie dojdzie do sytuacji kiedy towarzystwo wzajemnej
adoracji nie stara sie zaszczuc czlowieka dla zabawy. I chyba wiadomo o co chodzi, a ja przeczytalem
sobie watek "Rasizm" i jestem po stronie ziomala. Chyba moge ?
IDR ,naturalnie ze mozesz...
co tylko chcesz, to mozesz ,no i to co mozesz,tez mozesz
ad : "czego sie napic"..itp blachostek - to byly jedynie przyklady podawane w dyskusji .
Nie jest dobrze,kiedy ktos probuje zaszczuc czlowieka dla zabawy ,bez wzgledu na to na jakim sie to gruncie odbywa.
Swiata nie zbawie ,ludzi nie zmienie i wcale nie mam takich zapedow.
Twoj post odebralam w taki sposob ,jak nan zareagowalam swoja wypowiedzia.
Dalej twierdze ,ze stwierdzenie iz nie chcesz nikogo urazic mialo funkcjonowac jedynie "pro forma"
Co czlowiek,to i odbior, nieprawdaz ?