Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Rafi19914655 (15772 niezalogowanych)
92 Posty

()
Gaduła
Najlepsze kompromisy moim zdaniem maja miejsce w sypialni
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dokladnie o to mi chodzilo
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kompromis.... hmmm....
Kompromis - to metoda rozwiązania konfliktu, oznaczająca wspólne stanowisko, możliwe do przyjęcia dla stron negocjujących.
Wbrew obiegowej opinii kompromis nie jest optymalnym rozwiązaniem konfliktu, ponieważ oznacza konieczność rezygnacji z części interesów każdej ze stron. Taki idealny sposób radzenia sobie z konfliktem stanowi współpraca.
Kompromis może być także synonimem oportunizmu, jeżeli jest osiągany kosztem wartości lub celów nadrzędnych dla procesu osiągania porozumienia.

jak widac róznie rozumiany
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
czarniutki napisał:
Kompromis.... hmmm....
Kompromis - to metoda rozwiązania konfliktu, oznaczająca wspólne stanowisko, możliwe do przyjęcia dla stron negocjujących.
Wbrew obiegowej opinii kompromis nie jest optymalnym rozwiązaniem konfliktu, ponieważ oznacza konieczność rezygnacji z części interesów każdej ze stron. Taki idealny sposób radzenia sobie z konfliktem stanowi współpraca.
Kompromis może być także synonimem oportunizmu, jeżeli jest osiągany kosztem wartości lub celów nadrzędnych dla procesu osiągania porozumienia.

jak widac róznie rozumiany

Mhm... tyle ze Kolek prosil o wypowiedzi/przemyslenia wlasne , a nie cytaty z Wikipedii.

Zrodlo : pl.wikipedia.org/wiki/Kompromis
Zgłoś wpis
92 Posty

()
Gaduła
Nie chce tu nikogo urazic ale zalozenie przez Kolka watku o kompromisie to
troche tak jakby Al Kaida chciala miedzynarodowej dyskusji na temat
pokoju na swiecie.
A do ciebe Krzysiu. Juz udowodniles ze potrafisz poslugiwac sie Wikipedia.
Teraz cos od siebie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A ja mysle IDR,ze wlasnie chcesz

Pamietaj tylko,ze kto wiatr sieje ten burze zbiera <---- tak mowi bardzo stara,madra ksiega .

Kolek moze zakladac sobie watki na jaki tylko temat zapragnie ,a od nas - uzytkownikow zalezy ,czy zechcemy sie na dany temat wypowiedziec,czy nie.

Czemu ma sluzyc to porownanie Kolka z Al Kaida ? Chyba nie poprawieniu mu humoru,nie ?

Kolek od jakiegos czasu trzyma fason i niechaj tak zostanie,no chyba ze jednak lubisz burdy IDR,to ja zwyczajnie moge udawac slepa - potrafie.

Pozdro !

Oude Kaas rulezzz
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Carla Roca napisał:

Pamietaj tylko,ze kto wiatr sieje ten burze zbiera <---- tak mowi bardzo stara,madra ksiega .

Kolek moze zakladac sobie watki na jaki tylko temat zapragnie ,a od nas - uzytkownikow zalezy ,czy zechcemy sie na dany temat wypowiedziec,czy nie.

Czemu ma sluzyc to porownanie Kolka z Al Kaida ? Chyba nie poprawieniu mu humoru,nie ?

Kolek od jakiegos czasu trzyma fason i niechaj tak zostanie,no chyba ze jednak lubisz burdy IDR,to ja zwyczajnie moge udawac slepa - potrafie.

Pozdro !

Oude Kaas rulezzz

od kiedy znikl ziomal idr-a nie widze potrzeby schodzenia do rynsztoka
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Kolek a moze tak.. raz wakacje gdzie ty chcesz a nastepne gdzie twoja kobieta chce(lub odwrotnie)..Ja bym tak zrobiłDziekuje za uwage i pozdrawiam!!
Zgłoś wpis
92 Posty

()
Gaduła
Carla Roca napisał:

Pozdro !

Oude Kaas rulezzz

Nie Carla nie lubie burd i wpadam tu tylko i wylacznie w celach relaksacyjnych
Co do Al Kaidy to sama rozumiesz...glupi sie obrazi, madry sie usmiechnie i oleje.
Chodzi mi tylko o to ze rozwazania o kompromisie to kwadratura kola i tyle
jest kompromisow ile ludzi.
Kompromis zalezy rowniez od poziomu ludzi, bo w normalnym u zdrowym zwiazku
takie sprawy jak czego sie napic, gdzie jechac na wakacje to blachostki i sa nawet niezauwazalne.
Jak zauwazylas Kolek od pewnego czasu (zaznaczam) trzyma fason i mam nadzieje ze tak zostanie.
Uzytkownicy wpadaja tu wymienic poglady, zakladaja watki, przychodza, odchodza lub tylko
czytaja i niech tak zostanie pod warunkiem ze nie dojdzie do sytuacji kiedy towarzystwo wzajemnej
adoracji nie stara sie zaszczuc czlowieka dla zabawy. I chyba wiadomo o co chodzi, a ja przeczytalem
sobie watek "Rasizm" i jestem po stronie ziomala. Chyba moge ?
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
IDR tzn.marku przestan z tym ziomalem swoim!!!Co Ty masz tu wszystkich za debili czy jak???????!!!!Żal na serio
Zgłoś wpis

Bliżej nas