Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Rafi19914655 (15767 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Sorki Blondyn,fakt,to przez Jacka,bo dzisiaj z Nim rozmawiam
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
A Ja dziś spie tak dlugo az sie wyspie To by bylo na tyle
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Blondyn,to masz dobrze,ja na przeciwko mam kosciol i o 8 dzwoooony ,ale do 9 poleze
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dobrej nocki Wszystkim.
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Haha wszystkie dzwony bija bim,bam,bom..bim,bam,bomJakos ta piosena Mi przyszla do glowy
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
nie zawsze mozna miec wszystko czego sie chce

Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pannaanna666 napisał:
nie zawsze mozna miec wszystko czego sie chce

Niby nie ,ale sa tacy,ktorzy maja ...

( przynajmniej sprawiaja takie wrazenie )
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Carla,sciema,zwykla sciema.....nie ma czlowieka,ktory ma wszystko czego chce...bo apetyt rosnie w miare jedzenia...masz duzo (albo wszystko jak ci sie zdaje)chcesz wiecej...ludzkiej zachalnnosci nic nie jest w stanie pochamowac....Niestety
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
Carla,sciema,zwykla sciema.....nie ma czlowieka,ktory ma wszystko czego chce...bo apetyt rosnie w miare jedzenia...masz duzo (albo wszystko jak ci sie zdaje)chcesz wiecej...ludzkiej zachalnnosci nic nie jest w stanie pochamowac....Niestety

czy to znaczy ze uwazasz ze wszyscy sa zachlanni
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
taka natura czlowieka...mniej lub bardziej...na prostym przykladzie:jezdzisz rowerem,kupujesz jakies pierwsze auto,wiadomo nie najlepsze,poprawiaja sie twoje zarobki,rosnie standard zyciowy,stac cie na lepsze zycie,drozsze ciuchy lepsze kosmetyki...zmienia sie twoje podejscie do niektorych spraw..masz juz duzo,ale wiesz ze mozesz miec wiecej i dazysz do tego...taka jest prawda...Poprostu nature mamy taka Zachlannosc mamy w genach mniejsza lub wieksza
Zgłoś wpis

Bliżej nas