Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Jacek Placek (6596 niezalogowanych)

()
Początkujacy
jestem za , bo tak szczerze to chcemy widzieć z kim piszemy , to nie chodzi o to żeby wybierać (piękna, piękny ) ale wogóle jest inaczej widziec na zdjęciu piszącego
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Widzę że się państwo bardzo ograniczacie. Do kanapki nie piszemy, do brzydkich też nie, do kogoś kto ma zamazane zdjęcie też lepiej nie bo do końca nie wiadomo kto to jest. A może ta kanapka okaże się ciekawszym rozmówcą od kogoś kto ma ''normalne'' zdjęcie w swoim profil? Ciesze się że nie myślę tak jak wy, bo dzięki temu że mam otwarty umysł żyje teraz szczęśliwe z kimś kogo poznałam jako ''kanapka''. Zostałam już tutaj wyzwana od podglądaczy to ja teraz mam do was pytanie, ilu z was ma konto na fotka.pl i nasza-klasa i sobie teraz odpowiedzcie po co wchodzicie na ten portal? Co robicie jak już tam jesteście?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a kto tu wspomnial o urodzie?
Zgłoś wpis
1 Post

()
Początkujacy
ja ma moge pisac i do kanapki jesli kanapka odpowiada konkretnie i na temat no i sensownie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
tu przyznaje Ci racje , nie ma znaczenia kto jak wygląda ,czy to kanapka czy naleśnik ,wnętrze człowieka się liczy ja też poznałam człowieka w podobny sposób i jesteśmy bardzo szczęśliwi)pozdrawiam
Zgłoś wpis
49 Postów
Krasnoludek znad morza
(Krasnoludek)
Bywalec
przeciez nie jest wazne kto jak wyglada...tylko jakim jest człowiekiem dla innych...

bez sensu temat...
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
Bez sensu?

Chyba nie rozumiesz jego sensu .
Zgłoś wpis
31 Postów
Magda Stach
(duzaMi)
Bywalec
ja czesto gadam do kanapek, ale nie bede sie tu dzielic szczegolami....to prywatna sprawa zalezy to rowniaz od natury samej kanapki. czy jest prosta, czy ma warstwy, czy czerstwa czy moze zkwasniala. czy ktos ma podobne doswiadczenia?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
przeciez zmieniliscie calkowicie temat
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
strasznie Ty kobieto kanapko mylisz pojecia a rozumowanie masz nastolatki Nasza klasa to nasza klasa Moja niderlandia to moja niderlandia a o fotka sie nie wypowiem bo tam mnie nie ma Jedno powiem ze to sa dwa inne swiaty Co do brzydkich i ladnych to powiem tak o gustach sie nie dyskutuje i moze Ty osadzasz tak ludzi ale nie ja Dla jednych brzydki dla drugich cudowny Takie sa gusta jesli o wyjasnienie pojecia chodzi to tyle Moze tego nie wiesz wiecCi pisze zebys jakies pojecie miala A ta Twoja kanapka to pewnie choroba zawodowa bo pracujecz w Mc donalds tak Chodzi mi o to ze nie potrafie rozmawiac z kims kto siedzi do mnie tylem A gdy juz taka sytuacja jest to robie cos innego jesli o kobiety chodzi Bez urazy kogokolwiek poprostu jestem szczery Ty to tak jak kot w worku jestes Ani zobaczyc ani poglaskac ani cokolwiek ale pers A potem sie okazuje ze to dzika hiena I tak tez sie zachowujesz tutaj Przemysl sobie duzo rzeczy a potem pisz
Zgłoś wpis

Bliżej nas