Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Jacek Placek (6597 niezalogowanych)

()
Początkujacy
a mnie tam nie przeszkadza jeśli ktoś sobie wklei jakiś fajny obrazek : kotka, pieska, kwiatka czy naleśnika
gorzej jeśli jest to czyjeś zdjęcie .... wtedy podchodzi mi to pod podszywanie się , czyli w penym sensie oszustwo - nie da się ukryć ...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Rafael24bxl napisał:
ktos kto oglada z ukrycia a w Twoim przypadku tak jest nazywa sie podgladaczem i jest to karalne

dzwon na policje sie usmialam naprawde, tylko nie zapomnij zglosic te miliony fikcyjnych kont z naszej-klasy ( no i nie tylko fikcyjne konta )
Zgłoś wpis
9 Postów

()
Początkujacy
Pani_puchatkowa do ciebie,
albo jestes nie dosc inteligetna,aby zrozumiec to co napisalam,
albo sama nie wiem,bo twoja odp. na mojego posta jest zalosna.
Ale widze,ze to co napisalam cie dotknelo ,hehe
bo skarbie, TY WLASNIE SIE UKRYWASZ !!! Atakowac kogos zza "kotary" TO JEST NAPRAWDE COS !!!
TO JEST PORTAL DLA LUDZI NORMALNYCH !!!
Zgłoś wpis
9 Postów

()
Początkujacy
SZANUJESZ PRYWATNOSC ???????????????????
Nie zakladaj konta !!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kaska1358 napisał:
Pani_puchatkowa do ciebie,
albo jestes nie dosc inteligetna,aby zrozumiec to co napisalam,
albo sama nie wiem,bo twoja odp. na mojego posta jest zalosna.
Ale widze,ze to co napisalam cie dotknelo ,hehe
bo skarbie, TY WLASNIE SIE UKRYWASZ !!! Atakowac kogos zza "kotary" TO JEST NAPRAWDE COS !!!
TO JEST PORTAL DLA LUDZI NORMALNYCH !!!

Ciesze się w takim razie, że nie jestem normalna, bo jeśli ''normalność'' to obrażanie kogoś za inne poglądy to ja wole być inna. Powiedz mi kogo ja atakuje zza ''kotary'' ? To ty mnie wyzywasz od głupich a nie odwrotnie.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kaska1358 napisał:
SZANUJESZ PRYWATNOSC ???????????????????
Nie zakladaj konta !!!

Nie krzycz tyle, bo złość urodzie szkodzi. Nie pouczaj mnie proszę, bo z twoim zdaniem i tak się nie liczę. Poza tym, już pisałam po co mam konto.
Nie pisz CapsLock'iem, nikt ci nie powiedział jeszcze, że to wulgarne?
Zerknęłam sobie na twój profil i powiem ci, ze mój profil więcej mówi o mnie niż twój o Tobie, wiec kto się ukrywa?
Zgłoś wpis
148 Postów
Zuzia Ce
(Sus)
Stary wyjadacz
Nie przesadzacie przypadkiem? To nie jest portal, ktorzy ma sluzyc chatowaniu, ogladaniu fotek i nie wiadomo jakim innym pierdolom. Po to jest fotka.pl. Ten portal jest do utrzymywania kontaktow ze znajomymi, ewentualnie nawiazywaniu nowych.
Nie widze problemu jezeli ktos chce ograniczyc innym uzytkownikom dostep do swojej prywatnosci. Wolny wybor.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
zatracilisce prawdziwy watek tej dyskusji .zaczelo sie od wklejania nie swoich zdiec tylko fotek slawnych ludzi i podawanie sie za nich ,ale juz moze wystarczy.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ale gorący temat, a tak między nami ,jeżeli już piszemy i mamy się poznawać to lepiej by było się widzieć
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
bo i jak tu pisac do kanapki
Zgłoś wpis

Bliżej nas