Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
IDR napisał:
Zebys nie wypowiedzial tego w zla godzine
A ja jak juz sie pochwalilem Carli ulepilem sobie zajebistego balwana w ogrodzie i teraz tylko czekam
az bedzie sie mozna poslizgac na kanalach

moja corka padla dzis o 19 .... przyszla i stwierdzila " mamo prosze polz mnie spac, bo jestem skonana tym balwanem" .
Zgłoś wpis
92 Posty

()
Gaduła
Znalazlem to na YT wiec jest to sadze w stylu PRL
Panna to chyba nie sa zawody
Ale tak mysle czy nie zaprosic moich popiepszonych totalnie kumpli i nie zrobic jutro iglo he he

To jest tez niezle:
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No pewnie ,ze zapraszaj Pozniej zapros jeszcze jakas urocza niewiaste,np swoja zone ..i zaspiewaj jej : "...wejdz do mego igloo wejdz ...", + cos tam cos tam ...i jeszcze o nocy polarnej watek sie przewijal w tym kawalku Konia z rzedem, temu, kto mi przypomni nazwe utworu i wykonawce.

Uwaga : dzis jestem oszolomem
Zgłoś wpis
92 Posty

()
Gaduła
Nie mam zony ale co do uroczych niewiast to jestem za
Co do tego iglo to jest Alex Band "Moje igloo" / Bayou bottom
No i gdzie ten kon ze o rzedzie juz nawet nie wspomne
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Hahahah

Kon ...jest tu ----> www.filmpolski.pl/fp/index.php/124363 tylko ,ze kon kuleje

No dobrze,teraz bede sie zastanawiac w jaki sposob wywiazac sie z obietnicy

W sumie i tak mam dobrze,ze nie jestem Krolem i nie zaoferowalam reki krolewny + pol krolestwa.

Oude Kaas uber alles !
Zgłoś wpis
92 Posty

()
Gaduła
To jest doooobre....tak odnosnie sera

www.zappinternet.com/video/musMpeJmeS/Nolans-Cheddar
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Doskonale ! Mimo ,ze okrutnie sie u mnie zacina,nawet odtworz ponownie zawodzi.Odtwarza ponownie , z zacieciem . Ciekawe ,jak u innych (?)
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
A tak wejde tylko w słowo IDR tzn.marku co dzis zrobiłes to się nadawało tylko i wyłącznie do żal.pl sorki taka prawdaNie mam pytań Pozdrawiam!!!
Zgłoś wpis
92 Posty

()
Gaduła
shit nastepny syndromem marka
ale tez nie mam pytan i pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Blondyn napisał:
A tak wejde tylko w słowo IDR tzn.marku co dzis zrobiłes to się nadawało tylko i wyłącznie do żal.pl sorki taka prawdaNie mam pytań Pozdrawiam!!!

cos ty Blondyn marek mial zone a IDR nie ma
nie ma dzis ani mareksa ani izek 78
chyba poszli razem na piwo !
Zgłoś wpis

Bliżej nas