Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
alez ty jestes upierdliwy
chodzilo mi o twoje slubne zdjecie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
marek_ams napisał:
Wystarczy ze popatrzysz na kolka
Bawcie sie dobrze dziewczynki jak mnie nie bedzie bo ja musze teraz w przeciwienstwie do was
troche popracowac I grzecznie mi tu

co? druga zmiana na zmywaku?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Marek Ty idioto!!!!
Kołek on naprawde stara się być zabawny. Nię watpię w Twoje IQ. Ale życia kurwa w polskich realiach nie znasz pawianie.
Maruś - żadne teraz groźby czy ostrzeżenia.. bron Cie panie Boogie..
Ale, czy Ty dostałeś kiedyś tak porządnie wpierdol, że tak szczekasz ??? Dostałeś tak , zeby obudzić sie w szpitalu ???
Jesteś cwaniak???
Ja się już nie boję ostrego wpierdolu, bo mam to za sobą.
Wiele rzeczy już za mną mimo tego, że gówniarz jestem. Ty jak sobie latałeś po świecie z aparatem w hawajskiej koszulinie, ja walczyłem o życie nie raz. Więc zamknij się gnoju.
Laluś dla mnie jesteś. Gdyby Ci ktoś przestawił ten nieskażony nosek inaczej byś śpiewał.
Zgłoś wpis
82 Posty
arek Antczak
(Antczak)
Gaduła
kolek napisał:
marek_ams napisał:
Bawcie sie dobrze dziewczynki jak mnie nie bedzie bo ja musze teraz w przeciwienstwie do was

co? druga zmiana na zmywaku?

hehe Mareczek tutaj tez pociska??? kurwa męda jedna pospolita tak panoeir to jest początek końca tego zawszawionego antyrasisty i będe go gnoić na każdym forum gdzie go spotkam...cwaniak z malinowym nosem
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
marek_ams napisał:

nie wstane , tak bede lezec
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
kolek napisał:
Czarny
widziales kiedys kobiete z chujem ?

ja widzialam.... ma okulary
Zgłoś wpis
82 Posty
arek Antczak
(Antczak)
Gaduła
pannaanna666 napisał:
kolek napisał:
Czarny

pannaanna ma jaja nono szacuneczek,widziałem ją też ,swoją drogą kto wie czy to nie jest obojniak jakiś
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Antczak napisał:
pannaanna666 napisał:
kolek napisał:
Czarny

pannaanna ma jaja nono szacuneczek,widziałem ją też ,swoją drogą kto wie czy to nie jest obojniak jakiś

..... w dodatku jest slepa (fakt czarne okulary) , wnosze po tym, ze kiedys mowila ze ja jestem facetem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
czarniutki napisał:
Marek Ty idioto!!!!
Kołek on naprawde stara się być zabawny. Nię watpię w Twoje IQ. Ale życia kurwa w polskich realiach nie znasz pawianie.
Maruś - żadne teraz groźby czy ostrzeżenia.. bron Cie panie Boogie..
Ale, czy Ty dostałeś kiedyś tak porządnie wpierdol, że tak szczekasz ??? Dostałeś tak , zeby obudzić sie w szpitalu ???
Jesteś cwaniak???
Ja się już nie boję ostrego wpierdolu, bo mam to za sobą.
Wiele rzeczy już za mną mimo tego, że gówniarz jestem. Ty jak sobie latałeś po świecie z aparatem w hawajskiej koszulinie, ja walczyłem o życie nie raz. Więc zamknij się gnoju.
Laluś dla mnie jesteś. Gdyby Ci ktoś przestawił ten nieskażony nosek inaczej byś śpiewał.

Misiu pysiu...chuja przezyles. To co tu czytam to jakies denne teksty z polskiego hip - hop.
Zolnierze ulicy i tego typu pierdoly. Obudz sie dziecko. Mamy 2010. A ze sobie polatalem
po swiecie to za swoje, ale nie w hawajskiej koszuli bo taki image bardziej pasuje do dupojebcy
antczaka. A noska mi jeszcze nikt nie przestawil bo za szybki jestem
A jak chesz sprobowac przestawic mi nosek to wpadnij forumowy twardzielu. Zycze tego samego w zyciu.
codziennym.Nie trzeba wtedy wchodzic na fora zeby odreagowac. Jak zauwazyles ja w przeciwienstwie
do ciebie jestem wyluzowany na max i musze bo biadolic jak baba o tym jak cie zycie doswiadczylo.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No i biadolisz Permamentna inwigilacja nie wytrzymam z tym pajacem ludzie Jezusie słodki, skąd sie biorą tacy idioci
Maruś słoneczko wyluzuj chłopcze
Przecież mamy 2010
Zgłoś wpis

Bliżej nas