Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Krzysiek Ukryte Marcin Kolaczkowski (10721 niezalogowanych)
750 Postów
Latający Holender
Aaaaaa kurcze bym zapomniał tylko prosze się nie smiać jak byłem mały to sluchalem i uwielbiałem zespół New Kids On The Block
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
a ja koło dziesiątaka słuchałem Michaela Jacksona (akurat wyszedł Bed) i listy trójki.

Marek, że ci k... złość przeszła to nie wierze. Weźmy np. temat tabu - twoją córkę. Wydaje mi się że jak jesteś 24h wkurwiony, to lepiej by już ją czarny porwał.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
____dajeczadu_!!!! napisał:
a ja koło dziesiątaka słuchałem Michaela Jacksona (akurat wyszedł Bed) i listy trójki.

Marek, że ci k... złość przeszła to nie wierze. Weźmy np. temat tabu - twoją córkę. Wydaje mi się że jak jesteś 24h wkurwiony, to lepiej by już ją czarny porwał.

dajeczadu jak to mowia - pilnuj siebie, bedziesz w niebie OK
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Poprawka - Czarny to nie kidnaper do jasnej cholery

dobra ja juz nie wchodze na watki, w ktorych sie wpisales ostatni

Maruś - mieszkałem w KRK, Łodzi, PT, Wawie, BP, KTW i jakoś nigdzie nie miałem problemów z ... MC?? tak to sie teraz mówi???

Franek jesteś i tyle dla mnie. Mimo tego, że jestem młodszy od Ciebie i to wiele.

Możesz mnie wyzywać od szczeniaków, pajaców itd. zachowam stoicki spokoj w ciagu dalszym.
Ja już wymiękam. Szczerze nie dam rady toczyć wojny z imbecylem.

Ciocia mi kiedyś powiedziała - Krzyś z ciemnością nie ma co walczyć. Wystarczy wnieść światło a ciemność sama zniknie.
Wiem, że Ciebie nie zwalcza nawet jupitery stadionowe, ale człowieku wyluzuj. Jestem spokojny. Pozdro Mareczek
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
WITAM CHCE TYLKO POWIEZIEC ZE CZY TO W POLSCE CZY ZAGRANICA POLACY SA TACY SAMI I SCIANA MIEDZY NAMI POZDRAWIAM
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A to stary dopiero po ogarnięciu sie na portalu o tym sie dowiedziałeś ???
Ściana i to kurwa potężna ściana.
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
WIESZ JA ZE WSI BUHAHHAHAHAHA
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jak my wszyscy
Tylko Marek z Porosiuk
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
przeczytalem od poczatku PATOLOGICZNA POTRZEBA ZWROCENIA NA SIEBIE UWAGI przyznaje ubaw mialem niezly ale tez to troche przykre ale coz takie zycie nie .pewnie kazdy z was ma racje i kazdy zostanie przy swoim a ja bede to czytal bo z natury jestem ciekawski ; APOROPO POWROTU DO CZASOW DZIECISTWA JA LATALEM Z KIJKIEM I UDAWALEM ZE TO PEPESZA HYHYHYHYHYHY
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
MNICH79 napisał:
LATALEM Z KIJKIEM I UDAWALEM ZE TO PEPESZA

A wiesz,ze ja tez ? ale tylko u Babci ,tam mialam fajna grupe ,odgrywalismy rozne scenki z kapitana Kloss'a

ehh... to byly czasy i to se nevrati ...
Zgłoś wpis

Bliżej nas