Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Krzysiek Ukryte Marcin Kolaczkowski (10718 niezalogowanych)
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
kolek napisał:
dlaczego wy nie jestescie w pracy ??

no wlasnie

I jeszcze cos AD. nie to co poprzednio, mimo obrazka...

......ale jak powiedzial czarniutki, ma wszyscy ze wsi jestesmy

a to w sumie o kims.... zreszta ja durna,prostaczka nic nie wiem....

TYLKO TYM O CZYM CHLOPAKI ZASPIEWALI, GROZI TWE ZYCIE..... TYLKO.

....a ja nie chce byc jak ON wewnatrz pusta jak dzwon..... obojetnie kim jestem .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kołas za jakieś 2 tyg
Myśle, że sie napewno stykniemy , bo już gadałem o tym z Piotrasem.
I jesteśmy ustawieni wbrew Twojej woli
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ale to nie o tym mowa
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pannaanna666 napisał:
[quote]do kogo wiadomo ..... dla podpowiedzi MAREK TO NIE DO CIEBIE !!!!!!!!!!! A ten do kogo to pomimo slow, to sie ucieszy ...To sie nazywa INTELIGENCJA... tlumacze, bo u Ciebie z tym ciezko, pomimo ze glupi nie jestes.

No coz panna ciesze sie ze uwazasz sie za tak inteligentna...fotka tez super ( tak a propos to co to za facet na tej focie
A ocene swojej nieskonczonej inteligencji pozostaw innym OK. To sie nazywa INTELIGENCJA.
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
mareks_ams napisał:
[quote]pannaanna666 napisał:
do kogo wiadomo ..... dla podpowiedzi MAREK TO NIE DO CIEBIE !!!!!!!!!!! A ten do kogo to pomimo slow, to sie ucieszy ...To sie nazywa INTELIGENCJA... tlumacze, bo u Ciebie z tym ciezko, pomimo ze glupi nie jestes.

No coz panna ciesze sie ze uwazasz sie za tak inteligentna...fotka tez super ( tak a propos to co to za facet na tej focie
A ocene swojej nieskonczonej inteligencji pozostaw innym OK. To sie nazywa INTELIGENCJA.

Drogi Mareczku, ja wcale nie napisalam ze jestem czy chocby ze uwazam sie za inteligentna.... napisalam ze Ty jestes inteligetny .... ale tez glupi, co tlumaczy to ze znow miales problem ze zrozumieniem tekstu pisanego.

Pozdrawiam.... i piosenka ,bez podtekstow wcale....

Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Panna inteligentni ludzie nie musza sie poslugiwac clipami z YT
A co do podtekstow to sorki ale takie wiesniaki jak peja jakos do mnie
nie trafiaja
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
mareks_ams napisał:
Panna inteligentni ludzie nie musza sie poslugiwac clipami z YT
A co do podtekstow to sorki ale takie wiesniaki jak peja jakos do mnie
nie trafiaja

dziekuje
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Za tego wieśniaka w niejednym mieście w Polsce miałbys tak oklepanego ryja, ze byś kurwa sam siebie nie poznał.
To jest żołnierz z ulicy . Jak nie rapował to nim już był. A jak zaczał rapować to Ty jeszcze jaj nie miałeś obrośniętych.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A tu znowu goooooooooooraco widze Czarny wielkie pozdroooooooo dla Ciebie Ja sie nie udzielam bo juz sie pogubilam nie nadarzam za wami
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
czarniutki napisał:
Za tego wieśniaka w niejednym mieście w Polsce miałbys tak oklepanego ryja, ze byś kurwa sam siebie nie poznał.
To jest żołnierz z ulicy . Jak nie rapował to nim już był. A jak zaczał rapować to Ty jeszcze jaj nie miałeś obrośniętych.

Tak sie sklada krzysiu ze ten caly peja jest mlodszy niz ja. Nie rozumiem tez czemu uzywasz w stosunku do
niego okreslenia "zolnierz ulicy" ??? Dla mnie to jest Rysiu z blokowiska, niewolnik komercji i dres jakich malo.
Nie mow mi wiec o klepaniu ryja tylko wpadnij na przyklad na Jagielonska w Wawie i pochwal sie ze kochasz
Rysia
Zgłoś wpis

Bliżej nas