Nie no k...wa tysz twoja mać
Jeszcze przedwczoraj miałem nadzieję, że ten nagle rozpoczęty koszmar szybko się skończy. Z pomoca chlopaków od wzmacniaczy sygnału z laptopa jeden szybcej namierzy drugiego (za wypowiedziamy fachowców z innego tematu-kłótni - przyp. autora). Obrzuca mu chate pomidorcami, albo poskarży sie kpnowi a ci odetna mu sygnał, albo przejedzie jeden drugiego polonezem na przejściu w Mielnie.
Wczoraj się jakoś niespodziewanie najebałem (nie z waszego powodu, nie słodźcie sobie), więc koło d... mi to latało.
To tak dla dodania dramatyzmu.
Dzisiaj, po lekturze 12 stron z 2 ostatnich dni, proszę was Marek, matkojebco i ciebie czarny, kołkowzwodzie bijcie się. Nap.... się. Dochodzcie do porozumienia, a potem znowu za wszarz i paznokietkami (Marek) albo z nienacka (czarny)
Zapedziliscie (czasem na nowo) do forum, oprócz stałej grupy kibiców kolejnych dyskutantów. a tak ich tu niewele (pewnie z powodu ortów jakie walą).
______dajciejeszcze!!!!
PS. A propos nowych dyskutantów, nie mam na myśli usera IDR. jegoz zdjecie bardzo przypomina mi fotkę potwora z loch ness na suchym w czasie pokazu quadów w Starej Kiszewie. bez urazy, ale nie do twarzy ci. samotni wojownicy wygrywali w większości filmów które oglądałem w dzieciństwie!!!