Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Krzysiek Ukryte Marcin Kolaczkowski (10730 niezalogowanych)
92 Posty

()
Gaduła
Ledwo tu wpadlem i juz sie pogubilem Ale chociaz dobrze ze balwana mozna ulepic na zewnatrz
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
IDR napisał:
Sluchaj czlowieku. Jesli masz watpliwosci to skontaktuj sie z adminem.
Ja zarejestrowalem sie bo nie lubie jak mi po ziomalu jada bez sensu.

no to teraz czas na wpis twojego ziomala
marek prosze cie!!!!!! daj spokoj zrobiles nam kawal i jest ok
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
wpis nie powazny.............
Zgłoś wpis
92 Posty

()
Gaduła
Kolek jesli sie steskniles to napisz do niego i sobie pogadajcie
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Izunia a .... ja chce z Toba do lazienki te cycorki ....lubie. Tylko moj maz bedzie musial patrzec, bo inaczej mi nie wolno

Kolek .... nic dodac ,lubie Cie chlopaku
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pannaanna666 napisał:
Izunia a .... ja chce z Toba do lazienki te cycorki ....lubie. Tylko moj maz bedzie musial patrzec, bo inaczej mi nie wolno

Kolek .... nic dodac ,lubie Cie chlopaku

i wice WERSAL Ania
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Widze,ze na wspominki wzielo.....Oj to byly czasy..ogniska z ziemniakami pieczonymi ...czasami jakis drob sie piekl tez,pojawiala sie gitara...impreza do rana...A jako dzieciak ganialam z chopakami w pistoletem z kawalka drzewa wystruganym przez wujka,lazilam po drzewach i wszedzie tam gdzie zabraniano
Teraz dzieciaki przed kompem siedza,blade,nieruchliwe jak manekiny....Przerazajace...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A odnosnie walki na forum to mam nadzieje ze sie zakonczyla ta bezsensowna wymiana wyzwisk....IDR,masz racje,ludzie z Mazur nie odpuszczaja...to zawziety rod Pozdrawiam
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
Nie no k...wa tysz twoja mać

Jeszcze przedwczoraj miałem nadzieję, że ten nagle rozpoczęty koszmar szybko się skończy. Z pomoca chlopaków od wzmacniaczy sygnału z laptopa jeden szybcej namierzy drugiego (za wypowiedziamy fachowców z innego tematu-kłótni - przyp. autora). Obrzuca mu chate pomidorcami, albo poskarży sie kpnowi a ci odetna mu sygnał, albo przejedzie jeden drugiego polonezem na przejściu w Mielnie.

Wczoraj się jakoś niespodziewanie najebałem (nie z waszego powodu, nie słodźcie sobie), więc koło d... mi to latało.
To tak dla dodania dramatyzmu.

Dzisiaj, po lekturze 12 stron z 2 ostatnich dni, proszę was Marek, matkojebco i ciebie czarny, kołkowzwodzie bijcie się. Nap.... się. Dochodzcie do porozumienia, a potem znowu za wszarz i paznokietkami (Marek) albo z nienacka (czarny)

Zapedziliscie (czasem na nowo) do forum, oprócz stałej grupy kibiców kolejnych dyskutantów. a tak ich tu niewele (pewnie z powodu ortów jakie walą).

______dajciejeszcze!!!!

PS. A propos nowych dyskutantów, nie mam na myśli usera IDR. jegoz zdjecie bardzo przypomina mi fotkę potwora z loch ness na suchym w czasie pokazu quadów w Starej Kiszewie. bez urazy, ale nie do twarzy ci. samotni wojownicy wygrywali w większości filmów które oglądałem w dzieciństwie!!!
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
Że IDR to Marek nikt chyba nie ma watpliwości. Sam sie nawte przeciez dawno przyznal (poczytajcie jeszcze raz, tylko uwaznie) Trza chłopa pochwalić, próbuje zachować twarz w sytuacji.

A czy ktoś zastanawiał sie ile trwa "faza euforii" po kilku miesiacach wkurwienia. I czy wkurwienie nie wroci ze zdwojona siłą?

IDR, zycze wytrwalosci.

Mnichu, uzaleznieni od pedalowania spotykaja się pod koniec sierpnia w amsterdamie na paradzie gejów. Udanej zabawy życze
Zgłoś wpis

Bliżej nas