Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Krzysiek Ukryte Marcin Kolaczkowski (10733 niezalogowanych)
92 Posty

()
Gaduła
Blondynka najlepiej by bylo gdybm jednak nie mial racji.
Coz Polak Polakowi Polakiem a glupiomadrych i wyszczekanych cwaniaczkow wszedzie pelno.
To chyba najbardziej znany towar na eksport z naszego pieknego kraju.
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
mam nadzieje ze mnie nikt nie zalicza do wyszczekanych cwaniaczko
Zgłoś wpis
92 Posty

()
Gaduła
Spox Mnich. Ci do ktorych kierowalem tego posta na pewno wiedza dokladnie o kogo chodzi
Pozdrowka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
najwazniejsze to byc soba.
nie wszyscy musza byc naszymi przyjaciolmi.odkad poznalam mentalnosc "sfrustrowanego polaka za granica" jakos latwiej jest mi zrozumiec holendrow.
jak wczesniej napisalam jestem soba i chetnie tu wchodze pomimo wszystko bo wiem ze sa wyjatki.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
mnich wazne jest to co ty o sobie myslisz.
Zgłoś wpis
92 Posty

()
Gaduła
Masz racje Blondynka. Wazne tez jest to ze przyjezdzajac do NL powinnismy zdac sobie sprawe ze to inny kraj, inna kultura i inne standardy myslowe, bo juz mnie wnerwia ze w holenderskim spoleczenstwie zaczely funkcjonowac takie teksty jak: pijany jak Polak, albo kombinuje jak Polak itd. itd. Dajmy sie poznac od tej lepszej strony a "polactwo" zostawny lepiej na granicy polsko - niemieckiej
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
mysle ze jestem soba poprostu jestem czlowiekiem nie czuje sie sfustrowany bo nie uwazam sie za kogos gorszego tylko dlatego ze pochodze z polszu hyhyhyhyyhy a lubie tu zagladac bo czasami WARTO ROZMAWIAC hyhyhyhyhy
Zgłoś wpis
92 Posty

()
Gaduła
Oczywiscie ze warto tylko ze tutaj co niektorzy chca robic za Pospieszalskiego
Jesli tak dalej pojdzie to na tym forum bedzie sie mozna jedynie umowic na wodke i urzadzic
zawody w ponizaniu uzytkownikow ktorzy nie mysla tak jak samozwancza komisja opiniotworcza
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ludzie przyjezdzaja tu z wielu powodow. ja przyjechalam bo to jest MOJ kraj.
ale rozumiem i nnych. nie chce miec kolegow z autem na polskiej rejestracja, ktorzy na kazdym kroku potrzebuja pomocy bo nie znaja jezyka. taki jest moj wybor.
za to lubie ludzi, ktorzy pracuja i nie porownuja ciagle jak to jest w polsce. lubie tez zainteresowania i entuzjazm a tego nie trzeba tu szukac przez lupe.
Zgłoś wpis
92 Posty

()
Gaduła
Mi pozostal jedynie sentyment do polskich kobiet i pierogow....ale kombinacja he he he
Zgłoś wpis

Bliżej nas