Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Krzysiek Ukryte Marcin Kolaczkowski (10729 niezalogowanych)
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
SORY ZA BLEDY ORTOGRAFICZNE TO DYSLEKCJA OD DZIECINSTWA HYHYHY
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Nic tak nie cieszy jak seria z Pepeszy
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
CARLA DOBRE HYHYHYHY MY TAM UDAWALISMY WSZYSTKO OD HANSA KLOSA POPRZEZ CZTERECH PANCERNYCH ALE ZABAWA BYLA PRZEDNIA HYHYHYHYHY BUDOWALISMY ZIEMIANKI I SZALASY I TAKIE TAM CIEKAWE JAK TERAZ BAWIA SIE DZIECI???? PEWNIE TYLKO KOMPUTER IM W GLOWIE ALBO DRAGI HYHYHYHY
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
E tam Mnichu ,daj na luz z tymi bledami,ale Caps'a,to moglbys wylaczyc

No,ba ,szalasy tez byly i ogniska i ziemniaki w mundurkach z ogniska i paluchy poparzone i pyski czarne ..haha ,ooo dzizass ,jak bylo fajnie ! ( chyba sie zaraz wzrusze na maxa)
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
ALE NAJZABAWNIEJ BYLO JAK LATALISMY Z KAMIENIAMI PO NOWEJ BUDOWIE I UDAWALISMY ZE TO GRANATY I RZUCALISMY NIMI W NOWE SZYBY HYHYHYHYHY WIEM ZE TO GLUPIE ALE ZABAWA BYLA PRZEDNIA
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No to ja jako najmłodszy przedstwiciel polskiej bandyterki ... My sie bawiliśmy w Lucky Luke'a
Z tym, że Luckych było trzech a Daltonowie to dzieci sąsiadów. Nigdy sie nie chciały z nami bawić, ale nie miały wyboru. Były związywane na swoim rewirze a my dawaliśmy drapaka. Potem zaczeły się wojny na kamienie, jabłka... a w rezultacie się godziliśmy. Nastepnie sytuacja się powtarzała. Laliśmy się po ryjach i to było zabawne.
A ziemniaki z ogniska lubie do dziś
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
to fakt tak bylo i jakos czlowiek zyje a dotego czlowiek nie wydziwial z jedzeniem bo w latach 80 wszystko bulo na kartki i trzeba bylo czesto kompbinowac jedzenie hyhhyhy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Nie wiem . ,. .młody pędzel jestem. Nie pamiętam kartek, ale dokładnie pamietam , ze miałem tak samo. Mam obrazy z dzieciństwa olbrzymich kolejek do sklepów
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ale tu dzis sympatycznie witam
a ja bylam zakochana w janosiku i nawet jak zaczynal sie kolejny odcinek to sie ladnie ubieralam bo mialam nadzieje ze on mnie widzi.
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
sympatycznie bo ja tu jestem hyhyhy zartuje janosik byl cool tez mialem ciupaske hyhyhyhyhy
Zgłoś wpis

Bliżej nas