Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Patrik Gallo Darmian Trrast (5357 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Izek moga byc nawet dwie
Ja nie mowie o Belastingdienst w ramach narzekania. Po prostu trzeba tu pilnowac calej tej papierkowej roboty.
Ale tak duza roznorodnosc ludzi jak rowniez zroznicowanie Holandi pod wzgledem kulturowym jest dosc
niespotykane na skale swiatowa.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mowisz??
Nie mialam na mysli narzekania,ale fakt faktem ze Holendrzy boja sie urzedu skarbowego mimo ze maja porzadek zazwyczaj w papierach
Hmm...jesli juz mowa o zroznicowaniu kulturowym to mysle,ze we Wloszech jest troche wieksze to zroznicowanie....Tu moze bardziej widoczne,bo Holandia jest malutka i zwlaszcza Amstrdam jest kociolkiem wszelakich kultur i narodow
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Belastingdienst wlepia wyzsze kary niz policja, stad niebieska koperta przyprawia o palpitacje wiekszosc narodu!
Zgłoś wpis
19 Postów
Izunia Svensson
(Izunia a)
Bywalec
Krysienka , podróżowałam dużo po świecie ....wiem jak jest w poszczególnych krajach....A ten post ..jakbyś zdążyła zauważyć...jest napisany żartobliwie ...i człowiek inteligentny..potrafi podejść do niego z dystansem i z przymróżeniem oka .....a nie śmiertelnie poważnie jak ty ..każdy kraj można tak opisać....a to czy się nudze... i na ilu portalach jestem zalogowana i jaką pełnie tu role, to moja prywatna sprawa...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
OK Izunia mozesz byc zalogowana nawet na 100 portalach, ale czy mozesz mi powiedziec skad Twoje zainteresowanie Holandia i kopiowanie tekstow z Nonsensopedii jesli tu nawet nie mieszkasz. Wiesz wielu mieszkancow Europy zachodniej nadal uwaza ze w Polsce ludzie poruszaja sie furmankami i wiekszosc narodu jest pijana 24/7. Jaka jest prawda sama sie orientujesz bo pewnie odwiedzasz Polske.
Zgłoś wpis
19 Postów
Izunia Svensson
(Izunia a)
Bywalec
marek to nie jest zaiteresowanie się tylko tym portalem...Jestem zalogowana na wszystkich portalach Łukasza..(główny administrator..właściciel tych stronek)a jaką pełnie w nich funkcje...narazie zostawie dla siebie
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Mareks, zwrociles uwage, ze kiedy mowisz, ze pochodzisz z Polski, wiele osob kwituje to stwierdzeniem: Tam u was zimno, prawda?
Autentyczne zdarzenie: lata 80-te, mlody Francuz oswiadcza matce - arystokratce, ze jedzie do Polski. Reakcja Mamuski: "Dziecko, przeciez cie tam wilki zjedza!"

To A propos stereotypow o Polsce i Polakach.
Zgłoś wpis
19 Postów
Izunia Svensson
(Izunia a)
Bywalec
www.mojaszwecja.se
www.mojanorwegia.pl
www.mojabrytania.pl
www.naszestany.pl
Jak kogoś interesuje to zapraszam.... .[/color]
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Thx Izunia ale mieszkam w NL i tylko ten teren interesuje mnie na chwile obecna.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Werbalnie zimna lodówka
Zgłoś wpis

Bliżej nas