Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Patrik Gallo Darmian Trrast (5359 niezalogowanych)
750 Postów
Latający Holender
OMG i znów to samo Dajcie na luz panowieI zapomniałem dodac ze antyglobalisci noszą buty Nike szyte w Chinach Pozdrawiam!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Blondyn napisał:
OMG i znów to samo Dajcie na luz panowieI zapomniałem dodac ze antyglobalisci noszą buty Nike szyte w Chinach Pozdrawiam!!

Czesc Krzysiu ... uwielbiam zolte sery

To tak... zeby tradycji stalo sie za dosc ... czytaj : ---- > no,zeby bylo " na temat " LOL
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Blondyn ja juz dawno dalem sobie spokoj ale menda znowu przyszla i sie przypieprza.
Ale spox. Nie bede juz zwracal uwagi na tego smiesznego typa. Niech sobie poszczeka
na forum na moj temat. Tylko tyle moze
Co do tych antyglobalistow to nawet mi sie nie chce gadac. Jak mozna zatrzymac naturalny
proces jakim jest globalizacja? "Se ne da" jak to mowia nasi sasiedzi zza miedzy
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Bo wiecie co hmm...najlepiej sie skupic na temacie(patrz Ja)i nie schodzic na osobiste wątki..bo po co...na co...i komu to...Caluski i uściski
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
To co...jedziemy o globalizacji czy o zyciu w NL
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Jedziemy o zyciu w NL taki jest tematWiecej zamotańcow niz ser.Blondyn nam nie trzeba
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hahahahah "bryK" ... i leze
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jakas blondyna by sie przydala Ale co do zycia w Holandii to zyje sie tu bardziej bezstresowo, Nie trzeba nawet jarac
Faktem jest ze Holendrzy bardziej boja sie Belastingdienst niz Policji ale to juz taka specyfika tego kraju
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a blondyna tobie Marku do czego potrzebna??
Fakt...belastingdienst sieje postrach w tym kraju...Ale jak wszyscy wiemy,co kraj to obyczaj..Ja nie narzekam na zycie w NL
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Hey!

Z tymi antyglobalistami, to tak jak z "zielonymi". Ladnych kilkanascie lat temu w TV byl wywiad z owczesnym szefem partii. Na Schipholu! Jechal na jakas ogolnoswiatowa konferencje. Dziennikarz zapytal, kiedy zaczynaja sie obrady. "Jutro" - odparl zielony. "No to chyba sie spoznisz? Rowerem tak szybko nie dojedziesz..."
Nie mam nic do zielonych, zreszta do nikogo nic nie mam, ale fanatyzm zawsze idzie w parze z hipokryzja.
I niewazne, czy to fanatyzm religijny w Polsce, Izraelu czy Afganistanie, czy tez fanatyzm kibicow Ajaxu lub FC Feynoord.
Rozumiem, ze Izunia sprowokowala dyskusje z ktorej wynika, ze wiekszosc z nas jest normalna!!!

A ja i tak lubie ten kraj i ludzi myslacych tak jak Wy (no, wiekszosc). Kurna, wolnomysliciele !
Elytyyy!

Dziubole!
Zgłoś wpis

Bliżej nas