Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Patrik Gallo Darmian Trrast (5360 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Jak cholera się cieszymy
Fajne okulary ???
Skad je masz ?
Pewnie z Hooolaaaandi
Debilu, nie groziłem Twojej córce!!!!!!!!!!!!!!!
A Tobie podawałem tylko informacje.
Z fartem ziom.
I nie odzywaj sie do mnie już .
Odpuszczam.
W sumie mądrzejszy zawsze to robi pierwszy.
Do zobaczycha
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A co cie gowniarzu interesuje skad ja mam okulary ??? A debila to poszukaj u siebie w rodzinie bo sadzac
po twoich wypowiedziach to COS jest genetyczne. Gdyby twoja wypowiedz nie zawierala grozb nie
dostal bys bana od admina. I powiem szczerze ze ja nie mam ochoty zadawac sie z marginesem wiec
kontakty z toba wole ograniczyc do zera. A co do twojego "do zobaczycha" to mozesz sobie pomarzyc
cfaniaczku Na browar umawiam sie z kumplami i normalnymi ludzmi, a nie z ludzmi ktorzy lecza swoje
kompleksy na forum.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Krzysiu
zostaw debila bo sie spocisz !!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mam do was prosbe pajace. Trzymajcie sie w swoim bagienku i odpie...cie sie od ludzi ktorzy nie
maja najmniejszej ochoty na jakikolwiek kontakt z wami OK. Tak bedzie dla was najlepiej.
Gdziekolwiek sie pojawiacie pozostaje po was tylko smrod i niesmak.
Zgłoś wpis
19 Postów
Izunia Svensson
(Izunia a)
Bywalec
agnes....duze brawa za upiekszenie posta bardzo mi sie podoba
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiem, że Cie to boli. Możesz krzyczeć krzykaczu. Od mojej rodziny to z daleka pseudouczony ćwierćinteligencie
Moje kompleksy lecze w kuchni, bo uważam, ze jestem za chudy
Wiec to jedyne jakie mam.
a co do zobaczycha, to nie bedzie spotkanko na piwko napewno
Potrafisz tylko wyzywać???
Kontakt to my zdążymy nawiązać jeszcze Maruś, Mareczku , Maruniu ...
Nie krzycz tyle, bo zjedzą Cie motyle
Kołek - mam nadzieje, że sie nie spoce
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ja wracajac do watku mam jedno pytanie do Izuni:z tego co wiem mieszkasz w Szwecji, nie wiem czy bylas kiedys w holandii czy poprostu zalogowalas sie na tym portalu z nudow zreszta mniejsza z tym.Powiedz mi na jakiej podstawie oceniasz tak holandie jak napisalas,skopiowalas ten tekst i upiekszylas go wlasnymi slowami.Jesli ktos tu nie mieszka i nie wie jak jest naprawde a holandie zna tylko z opowiesci czy z wakacji u znajomych, nie ma chyba zadnych konkretnych podstaw aby co kolwiek wiedziec na ten temat.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Popieram Krysienke mieszkam w Holandii juz 8 lat i ogolnie rzacz biorac jestem za tym by tu zostac na stale
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiesz Izek. Ja poznalem wiekszosc krajuw EU. Nie pomieszkalem tylko w Austrii i w Niemczech bo mi tam nie pasuje, ale zawsze jakos brakowalo mi Holandii wiec w koncu postanowilem ze zamieszkam tu na stale.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
czarniutki napisał:
Wiem, że Cie to boli. Możesz krzyczeć krzykaczu. Od mojej rodziny to z daleka pseudouczony ćwierćinteligencie
Moje kompleksy lecze w kuchni, bo uważam, ze jestem za chudy
Wiec to jedyne jakie mam.
a co do zobaczycha, to nie bedzie spotkanko na piwko napewno
Potrafisz tylko wyzywać???
Kontakt to my zdążymy nawiązać jeszcze Maruś, Mareczku , Maruniu ...
Nie krzycz tyle, bo zjedzą Cie motyle
Kołek - mam nadzieje, że sie nie spoce

Sluchaj forumowy pajacu...chyba napisalem wyraznie ze WON!!! od mojej osoby a jesli
tak juz straszysz realem to wpadnij...nawet ze swoim waflem kolkiem i reszta OK.
Tylko juz plizzz mnie nie wqrwiaj i bo to ze jedyne co mi mozesz zrobic to popisac
sobie na forum...chyba to juz dotarlo do ciebie.
Zgłoś wpis

Bliżej nas