Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Patrik Gallo Darmian Trrast (5362 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Izunia, dziwię sie doprawdy, że w ogóle się zgadzasz z tą stertą wyświechtanych banałów
A jeśli tak, to mam nadzieję, że nie do tego stopnia żeby się z nimi nie identyfikować

Fakt, faktem Agnes poszperała i rzuciła lwom na pożarcie. A taka fajna dyskusja się zapowiadała. Szkoda!
Takich pomysłów temu forum trza!!!

--- ---
*** Pozdro ***
--- ---
Zgłoś wpis
19 Postów
Izunia Svensson
(Izunia a)
Bywalec
Ja sie Indyfikuje tylko z soba,,,,czyli......normalna .czasami lubiacą pofolgować dzieczyna ...nie nadaremnie mnie nazywaja Izunia Intrygunia zreszta jak ,kto chce tak mnie odbiera i tyle
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
czasami lubiąca pofolgować

jak każdy normalny, wydaje mi się
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
Bo się obudziłam w dobrym humorze

Bo własnie " ma debila w sekunde" przychodzą najlepsze idee
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izunia temat rzeczywiscie ciekawy, a ze ja rowniez obudzilem sie w dobrym humorze to dodam jeszcze ze czytajac
opis Polski na Nonsensopedii zrozumialem bardziej czemu duzo ludzi opuszcza nasz kraj by szukac normalnego miejsca
do zycia poza granicami PL.
Zgłoś wpis
19 Postów
Izunia Svensson
(Izunia a)
Bywalec
Agnes ...Idea może i dobra...ale mogłaś sie do niej bardziej przyłożyc...o to mi chodziło
Zgłoś wpis
19 Postów
Izunia Svensson
(Izunia a)
Bywalec
mareks.......z przykrością to samo stwierdzam ....a najbardziej denerwuje mnie to że dla człowieka ...mieszkającego ....nawet w dużym mieście....z wyższym wykształceniem...jest praca oczywiscie....ale za jakie pieniadze ..za 2000zł na ręke...to jest śmiech na sali........jak wynajem mieszkania w Gdańsku np......kosztuje 1500zl .......i jak tu żyć?????.....................fuck......jak wstalam też mialam dobry humor ...i teraz sama sobie go odebrałam....ale przejdzie mi....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izunia to kwestia podejscia do tematu.Ja mam dosc kosmopolityczny charakter i jest mi dobrze tam gdzie postawie swoje "graty" i jestem w stanie w miare bezstresowo zyc jak czlowiek. Polska to piekny kraj, ale wielu ludzi do ktorych ja rowniez sie zaliczam ktoregos dnia stwierdzilo pewnego dnia ze cos w tym kraju nie tak. Wyjechalem i nie zaluje. Nowi ludzie, nowe doswiadczenia i inne powietrze A jak to mowia - podroze krztalca
Zgłoś wpis
19 Postów
Izunia Svensson
(Izunia a)
Bywalec
Ja też wyjechalam pare dobrych lat temu .....i nie żałuje ...przynajmniej mam to czego oczekiwalam od życia ....dobra ide w kime.....bo zaraz nosem o klawiature zaryjejakoś diziś cieżki dzień mam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Oj widze ze nocka byla ciezka Ale ciesze sie ze sie cieszysz ze swojej decyzji
Zgłoś wpis

Bliżej nas