Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Tel. / WhatsApp +31 649 837 419 Przewóz do 4 osób + bagaże Przejazd z pkt. A do pkt. B 7 dni w tygodniu Zmiany adresu, kwatery, agencji, lokacji Przeprowadzki agencyjne
Niech w Nowym Roku 2010 świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.Tego wszystkim zycze
Szczesliwego Nowego Roku,pelnego milosci i radosci,samych zyczliwych ludzi wokol wszystkim zycze!!!!!
Kolega Blondyn to juz tak ma,ze pisze nie na temat
Kolor ulubiony to wszystkie procz zoltego
a Czarnego zablokowali .... konto chyba usuniete.... Do bani z tym..
mareks_ams napisał: To nie jest jedyny problem Czarnego w tym momencie ale sprawa jest " w toku". Krzys "pojechal" po Izek 78 praktycznie
bez powodu. Ja rozumiem ze mozna sie nie zgadzac ze zdaniem innych uzytkownikow, ale kolega sie troche zagalopowal.
Sorki ale dla mnie jest jakas paranoja jesli koles siegajacy mi do pepka informuje mnie ze wpadnie z jakims snajperem i kosa i "oklepie ryja" To jeszcze nic. Tekst typu ze mam ladna coreczke na rekach i powinienem uwazac zeby jej sie nie stalo "nic zlego" jest grozba karalna i nie ma tu nawet o czym dyskutowac. Cale szczescie porobilem screen shoty z tych wypowiedzi. Dla mnie koles jest spalony a jesli zobacze go w mojej okolicy w realu bo wiem jak wyglada nie bede milym czlowiekiem. O rodzinke trzeba dbac a kazde nawet minimalne zagrozenie eliminowac i to tyle w temacie.
Zgadzam sie calkowicie- paranoja !!!!! Grozby? i to jest ok, normalne?Chyba tylko w Polsce Bez komentarza
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.