Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Czarny wracaj!!!!
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Co do tematu to Mój ulubiony kolor to niebieski A tak to zycze Sz czesliwego Nowego Roku!!!I szampańskiej zabawy!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
Kolorowy Ty sobie zrób postanowienie na nowy rok, że od jutra zawsze nawiązujesz do tematu...

Szczesliwego

P.s. A moj ulubiony kolor to fioletowy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Niech w Nowym Roku 2010 świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.Tego wszystkim zycze

A lubie zielony jesli juz mowa o kolorach
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Szczesliwego Nowego Roku,pelnego milosci i radosci,samych zyczliwych ludzi wokol wszystkim zycze!!!!!

Kolega Blondyn to juz tak ma,ze pisze nie na temat
Kolor ulubiony to wszystkie procz zoltego
a Czarnego zablokowali .... konto chyba usuniete.... Do bani z tym..
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Hmm...ale proszę zauważyć że z nie tematu robi się temat
Zgłoś wpis
19 Postów
Izunia Svensson
(Izunia a)
Bywalec
Hmmmm a moj ulubiony kolor to................hmmmm.....zgadnijcie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Czarny?????
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ja tez uwielbiam czarny
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
mareks_ams napisał:
To nie jest jedyny problem Czarnego w tym momencie ale sprawa jest " w toku". Krzys "pojechal" po Izek 78 praktycznie
bez powodu. Ja rozumiem ze mozna sie nie zgadzac ze zdaniem innych uzytkownikow, ale kolega sie troche zagalopowal.
Sorki ale dla mnie jest jakas paranoja jesli koles siegajacy mi do pepka informuje mnie ze wpadnie z jakims snajperem i kosa i "oklepie ryja" To jeszcze nic. Tekst typu ze mam ladna coreczke na rekach i powinienem uwazac zeby jej sie nie stalo "nic zlego" jest grozba karalna i nie ma tu nawet o czym dyskutowac. Cale szczescie porobilem screen shoty z tych wypowiedzi. Dla mnie koles jest spalony a jesli zobacze go w mojej okolicy w realu bo wiem jak wyglada nie bede milym czlowiekiem. O rodzinke trzeba dbac a kazde nawet minimalne zagrozenie eliminowac i to tyle w temacie.

Zgadzam sie calkowicie- paranoja !!!!! Grozby? i to jest ok, normalne?Chyba tylko w Polsce Bez komentarza
Zgłoś wpis

Bliżej nas