Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
750 Postów
Latający Holender
Patrzysz,obserwujesz,cały świat masz w garści.A za chwilę na nic nie masz gwarancji...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
OK Izek ale nie pozwole sobie zeby jakis gowniarz grozil mi czy mojej rodzinie. I to tylko tyle.
A co do opini i punktu widzenia kazdy ma prawo napisac to co mysli pod warunkiem ze
przestrzega normalnych zasad panujacych miedzy ludzmi. Koniec i kropka.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Marku,powiem tak z obiektywnego punktu widzenia...scieliscie sie z Czarnym o glupote,poszly bluzgi i wyzwiska,Ty go nazwales (niedoslownie) cpunem i takie tam...on sie odwdzieczyl tym samym...Czy to sa realne grozby?? Raczej dwoch rozjuszonych facetow,ktorzy wzajemnie sie podkrecaja,udawadniajac sobie ktory silniejszy i madrzejszy....Ty powiedziales,on powiedzial...a teraz afera wybuchla....niby dorosli a gorzej jak dzieci...Przepraszam,jesli kogos urazilam,nie mialam takiego zamiaru..
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek nie ma problemu i rozumiem o czym piszesz ale czarny jesli cos ma do mnie to niech to zalatwia ze mna
a nie uzywa argumentow typu "masz fajna coreczke na rekach i uwazaj zeby jej sie nie stalo cos zlego".
Sorki ale za takie cos leje w ryj choc niesamowicie spokojny ze mnie czlowiek
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ok,wiem tez o czym ty piszesz..a jego slowa chyba brzmialy mniej wiecej tak"....i nie sciagaj na nia zlego"lub cos takiego..pamiec mnie raczej nie zawodzi..napewno nie bylo to "uwazaj zeby jej sie nie stalo cos zlego"...nie byla to grozba bezposrednia do Twojej corki,a raczej do Ciebie samego...Ludzie,nie dajmy sie zwariowac i nie wpadajmy w paranoje.. Pozdrawiam
Chyba zajme sie zawodowo dyplomacja
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek to nie jest teraz najbardziej istotne. W przypadku rodziny kieruje sie prostymi zasadami
i eliminuje nawet najmniejsze zagrozenie. Dyplomatyczny to ja moge byc w innych kwestiach.
A teraz znikam bo musze zakupic alkochol i reszte na sylwka bo zapowiada mi sie impreza
troche wieksza niz zaplanowalem. A potem ide sie wyluzowac na "Avatar"
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Marku,doskonale cie rozumiem jesli chodzi o rodzine...ale nie wpadajmy w paranoje
Udanych zakupow i pozniejszego wieczoru filmowego Pozdrawiam
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
No nie dosć że usuneli cały temat to Czarnego tez nie ma
Czarny jeżeli to czytasz - come back!!!
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
agnes1313 napisał:

co racja to racja .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pannaanna666 napisał:
agnes1313 napisał:

co racja to racja .

popieram dziewczyny !!!!
nie jest dobrze jesli dwoje kretynow rzadzi forum i ustala kogo zraportowac
teraz wyrzuccie sobie mnie ale najpierw pocalujcie mnie w dupe
debile !!!!!!!!!!!!!!
Czarny kolezko przyjacielu bracie olej ich
pozdrowienia z polski od kolka dla kilku osob !!!!!!
Zgłoś wpis

Bliżej nas