Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
SiGe dlaczego skasowałes wątek? Przecież chciałes kogos sprowokować? Amnezja?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
agnes1313 napisał:
SiGe dlaczego skasowałes wątek? Przecież chciałes kogos sprowokować? Amnezja?
Bo tak przewaznie jest Agnes....Najpierw prowokacja niby-a jak sie robi gorąco;to kita pod dupe i out/delete
No comment...Po co było wogóle dawać temat?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Tez sie nad tym zastanawiam,ale tak to wlasnie jest....prowokacja tchorzem podszyta
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Posluchajcie...nie po to tu cos napisalem..a nie mam sklonnosci do ciaglego zabierania glosu wszedzie gdzie sie tylko da..jak co niektore osoby.....zeby swoj wlasny watek KASOWAC...sam jestem zdiwiony, ze go moderatorek wy.....usuna ...heh...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek,nie posądzam Czarnego że nabroił,to taka przenośnia była
Z drugiej strony Czarny jest szczery aż do bólu,pisze co w danym momencie myśli,możliwe że przesadził z wulgaryzmami.
Jego profil został skasowany,sam pewnie tego nie zrobił....Ale on tu wróci zapewniam Was,już nie pierwszy raz był kasowany i zawsze wracał
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
19 Postów
Izunia Svensson
(Izunia a)
Bywalec
Moderator usunął ten wątek bo post Czarnego zawieral treść o zniewazeniu i grosby do innych uzytkownikow forum...........Na forum nie wolno umieszczać wypowiedzi, które:

* zawierają wulgaryzmy (art. 3 Ustawy o języku polskim z dnia 7 października 1999r.);
* propagują alkohol (art. 2 (1) Ustawy o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi z dnia 26 października 1982r.);
* propagują środki odurzające, narkotyki (art.1 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii z dnia 24 kwietnia 1997r.);
* obrażają osoby publiczne (art. 23 Kodeksu cywilnego);
* obrażają inne narodowości, religie, rasy ludzkie (art. 23 Kodeksu cywilnego oraz art. 194 - 196 Kodeksu karnego);
* zawierają informacje obarczające niesprawdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego);
* przyczyniają się do łamania praw autorskich (Ustawa o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 4 lutego 1994r.)....
No i zgodnie z powyższym ..Czarny naruszyl 3 artykuly
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
To nie jest jedyny problem Czarnego w tym momencie ale sprawa jest " w toku". Krzys "pojechal" po Izek 78 praktycznie
bez powodu. Ja rozumiem ze mozna sie nie zgadzac ze zdaniem innych uzytkownikow, ale kolega sie troche zagalopowal.
Sorki ale dla mnie jest jakas paranoja jesli koles siegajacy mi do pepka informuje mnie ze wpadnie z jakims snajperem i kosa i "oklepie ryja" To jeszcze nic. Tekst typu ze mam ladna coreczke na rekach i powinienem uwazac zeby jej sie nie stalo "nic zlego" jest grozba karalna i nie ma tu nawet o czym dyskutowac. Cale szczescie porobilem screen shoty z tych wypowiedzi. Dla mnie koles jest spalony a jesli zobacze go w mojej okolicy w realu bo wiem jak wyglada nie bede milym czlowiekiem. O rodzinke trzeba dbac a kazde nawet minimalne zagrozenie eliminowac i to tyle w temacie.
Zgłoś wpis
19 Postów
Izunia Svensson
(Izunia a)
Bywalec
mareks_ams wlasnie to napisalam ,ze naruszyl przynajmniej 3 artykuly,bardzo mnie zaszokowala wlasnie ta wypowiedz Czarnego o twojej córce ,mysle ze on sam zglosil to do Lukasza(Administratora),bo powiedzialam Czarnemu ze to jet karalne art. 23 Kodeksu cywilnego. Wiec moze sie przestraszyl
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Myslisz ze sie przestraszyl....mhm...taki mocny sie wydawal ale widze ze tylko "w gebie" Tak to juz bywa ze tacy frustraci lecza swoje kompleksy na forach.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kurcze...dlaczego nie potrafimy rozmawiac jak cywilizowwani ludzie??? zaraz sa wyzwiska i grozby ...po co?? dlaczego? Bezsens kompletny...nie zgadzasz sie z czyjas wypowiedzia??masz prawo...wyraz swoje zdanie w cywilizowany sposob..bez "jechania po kims',ublizania i grozb....Ludzie,czy my wracamy do epoki kamienia lupanego, zamiast isc do przodu cofamy sie??Nie lubisz kogos poprostu ignoruj zamiast podkrecac sie i dolewac oliwy do ognia bluzgami itd...

Marku,moze Czarny i pojechal po mojej wypowiedzi (nie bronie go,zeby bylo jasne),ale ja tego nie odebralam w tak drastyczny sposob...olalam to,bo szkoda energii na wypalanie sie jesli ktos z zasady czy przekonania czy tez dla zabawy "jedzie " po wypowiedziach innych uzytkownikow czy tez moich....
Zgłoś wpis

Bliżej nas