Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

pierdzielenie po bębenie - Holandia

149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
pierdzielenie po bębenie, moim zdaniem, te waszy listy do kobiet i mężczyzn

znam dobrze kobiety, znam ich dobre i złe strony, a układanie list pod tytułem "rób mi a tak a będzie dobrze" to mniej niż pobożne życzenia

dużo mniej

oto przykład:

kobieta życzy sobie i z pewnością to podkreśli, że mężczyzna bałagani - to jedzenie wyciągnie na stól i zostawi, to siamto
sprawdźcie zatem drogie panie jeszcze dzisiaj zawartośc swoich torebek i półek z dokumentami

miłego porządkowania

!!!!!!______zaczadzonypowczorajszej_imprze
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
hehehe strzał w 10!!! pokłon
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hehehe...wiesz,moge zalozyc sie ze mam wiekszy porzadek z dokumentami niz niejeden facet,o torebce mojej nie wspominam...tam panuje wiekszy porzadek niz w niejednej skrzynce z narzedziami u niejednego mezczyzny...wiec prosze nie wrzucac wszystkich kobiet do jednego kociolka...Staram sie tego nie robic w waszym przypadku....:
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
koleżanka, zdaje się, spod znaku panny
Zgłoś wpis
85 Postów
Marta U
(sagowska)
Gaduła
Panna Pannie nie rowna
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Nie ,kolezanka spod znaku Wagi
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
cóż za rozwaga zatem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wszystkiego mozna sie nauczyc,ja nie cierpie czegos szukac,dlatego mam porzadek w dokumentach i skrzynkach narzedziowych ,ale skarpetek nie prasuje sobie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hehehe...a znasz kogos kto sobie prasuje skarpetki?? bo ja nie...
Zgłoś wpis

Bliżej nas