Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
66 Postów

()
Gaduła
Toma hej hej no twoje przypuszczenia są udowodnione przez jakiś tam uczonych co do tego że kobiet jest więcej to faktycznie prawda więc faceci musieli by się bić o tą jedyną ale po co he he pozdrawiam
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Ania są tacy co to wyzwanie podjęli i je kontynuuja do dziś i tego nie żałują. Prosta zasada - szanuj tych co szanują Ciebie!
Poprostu, jeśli ktoś mi wchodzi w drogę to go usuwam, żeby nie szkodził. NIgdy bez powodu nikogo nie krzywdzić. Po pierwsze nie szkodzić. A prawdą zawsze mocno prosto w ryj uderzać. Czasami tego żałuje, ale nie owijam w bawełne i nie zaślepiam nikogo. To pomaga. Już mi kapitan w armii mówił, ze twardy chuj ze mnie, ale za to z miękkim sercem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Czarny "taki jestem, takiego mnie kochajcie"

A żeby Zaczadzony nasz nie narzekał ze mu temat zmieniam, to wiem jeszcze w czym kobiety się wyrożniają , Wasza wiedza kolorów ogranicza się do podstawowych czarne, białe, czerwone, zielone itd,podczas gdy my kobiety potrafimy znaleźć sto tysięcy nazw kolorów od ecru przez amarant, aż po kobaltowy błękit. ,poza tym tylko mężczyźni bywają daltonistami.
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Masz racje. Jesteśmy cholernie prości
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
czarny ma to zaletę na przykład kiedy zatrzymamy się na zielonym świetle, raz tak miałam , kto mi o tym przypomniał , prosty facet,prostym naciśnięciem w klakson tylko czemu mówicie wtedy blondynka? mój kolor włosów to kasztanowy .I nie przejmuj się, dla was prawa ręka zawsze jest prawa, podczas gdy nasza prawa czasami bywa lewa a lewa prawa, chłopaki bywa ze mamy dwie lewe ręce;
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Niby tak,ale czasami waszej prostoty tez nie da sie ogarnac
Racja,Aniu,bywa i tak
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Pierdzielenie po bębenie
i Vice Versa
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ale mimo dzielacych nas roznic,nie ogarnianiu sie wzajemnie w swojej prostocie czy skomplikowaniu...nie mozemy bez siebie zyc przyciagamy sie jak magnes I nie wazne czy rozumiemy sie do konca,czy narzekamy czasami czy tez krytykujemy a nawet zloscimy sie czasem...Wszystko niewazne A zreszta to pierdzielenie po bebenie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Iza a wiec wszystko w temacie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dokladnie Aniu...a usilujemy dowiesc (przynajmniej niektorzy) jakas wyzszosc nad plcia przeciwna....Co za bzdury
Zgłoś wpis

Bliżej nas