Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Taaaa....,ja mialem urodzic sie 28-29 luty i zaprotestowalem i wyszedlem na swiat 30 stycznia,moze to i dobrze,bo obchodzilbym urodzinki co cztery latka ,co do porzadkow to wlasnie pszyszedlem z imprezki i z nudow sprzatam,a ciekawe co jutro powiedza sasiedzi,bo chociaz odkurzacz mam nowy,ale wyyyyyyje jak wilk do ksiezyca
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiesz Aniu,prasowanie skarpetek to by juz mi przeszkadzalo..a jak mowisz sa wazniejsze rzeczy niz zawracanie sobie glowy pierdolami i o nie jeszcze sie sprzeczac...
jakiej wyzszosci nad kim,___dajeczadu_!!!!?? My sie poprostu diametralnie roznimy...nikt nie jest gorszy ani lepszy..poprostu inny
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dobra,ja sobie posprzatam,umyje naczynia,wyprasuje koszule (nawet bokserki i skarpetki,stringow nie nosze ),ale i tak nie mam komu zrobic rano sniadanka do lozeczka,kurka,a podobno na swiecie jest wiecej kobiet od meszczyzn
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
toma76,nie zalamuj sie ,hehehe...
wiesz,nie jestes sam...tylko w moim przypadku sprawdza sie teoria,ze nas kobiet jest wiecej
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78,ja sie nie stresuje,jestem wieeeeelkim optymista,wierze,ze jak bede mial nawet 65 latek to znajde swoja "polowke" zycia ,ale kurka jak tu teraz spedzic sylwestra samemu
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No ja mysle,ze nie ma czym sie stresowac..kazdy znajdzie swoje druga polowke
Samotne sylwestrowe imprezy tez mozna przezyc... tzn w gronie znajomych zawsze ,ale samemu
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Znajomi...hmmm...,mam duzo przyjaciol,ale nie ma nic piekniejszego,jak przytulic sie do kochajacej kobiety...,to uczucie jest tak piekne,ze odlatuje sie tak daleko i nie chce sie z tamtad powracac...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hmmm....swieta racja tylko jak nie ma to nic na sile sie nie wyczaruje,niestety a moze stety poza tym,wierze,ze co ma wisiec nie utonie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Racja ,zycie jest piekne,czasami smutniejsze,czasami weselsze,sorki za bledy,pisze sie "stamtad",bo zaraz mnie koledzy jak wczesniej podsumuja
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
toma, spoko, sam nie będziesz sam
ja się nie łamie

jakby co golniemy online
Zgłoś wpis

Bliżej nas