Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
Kolego ma tyle do panny, że ojcieca miał spod twego znaku. i od tego czasu z pannami nie tańczy

Pozdro
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
To dobrze ze ja se wodnikiem jestem bo kolega by juz ze mna nie zatanczyl
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ja jestem waga, mam jedne pedantyczne zboczenie, codziennie rano czyszczę dokładanie toaletę, , ale jak sobie pomyśle ile tam zarazków przez noc się uzbiera to aż mnie ciary przechodzą, w mojej torebce można albo znaleźć wszystko, albo nic , w papierach mam raczej porządek, w każdym bądź razie ja wszystko znajduje, rozwalam ubrania po całym domku.. a jak gotuje , to przez kuchnie przechodzi kataklizm. Jak jestem wquwiona, to sprzątam w domu nawet o 2 w nocy.
I mam jedna zaletę, nie narzekam na mężą, jak rozrzuca przysłowiowe skarpetki , po prostu zaniosę to ...cos na miejsce, sama nie jestem idealna wiec nie mam prawa wymagać tego od innych. Po co się denerwować pierdołami?
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
a ankadwudziestaósma jak zwykle do rzeczy,
czym byłby świat bez takich kobiet (mogłyby byc jeszcze wolne)

pozdro dla męża

!!______czadskiczad
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ania28 napisał:
ja jestem waga, mam jedne pedantyczne zboczenie, codziennie rano czyszczę dokładanie toaletę, , ale jak sobie pomyśle ile tam zarazków przez noc się uzbiera to aż mnie ciary przechodzą, w mojej torebce można albo znaleźć wszystko, albo nic , w papierach mam raczej porządek, w każdym bądź razie ja wszystko znajduje, rozwalam ubrania po całym domku.. a jak gotuje , to przez kuchnie przechodzi kataklizm. Jak jestem wquwiona, to sprzątam w domu nawet o 2 w nocy.
I mam jedna zaletę, nie narzekam na mężą, jak rozrzuca przysłowiowe skarpetki , po prostu zaniosę to ...cos na miejsce, sama nie jestem idealna wiec nie mam prawa wymagać tego od innych. Po co się denerwować pierdołami?

Jak widac kazda Waga ma swoje zboczenie....Moim jest prasowanie,aczkolwiek nie prasuje skarpetek....W sumie to jak kazdy ... mamy swoje wady i zalety
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izka a nawet jak byś prasowała, czy to komuś ma przeszkadzać?
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
To ja mam najbardziej pojebanie z was. Bo ja jestem Rybami a Wodnikiem tylko w latach przestepnych
20 luty to data przejscia Słońca w koniunkcje Wodnika To zjawisko następuje co 4 lata
Wiec i znak mi sie co cztery lata zmienia
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
____dajeczadu_!!!! napisał:
a ankadwudziestaósma jak zwykle do rzeczy,
czym byłby świat bez takich kobiet (mogłyby byc jeszcze wolne)

pozdro dla męża

!!______czadskiczad

inni by mi powiedzieli że dałam sobie na głowę wejść , a ja porostu daje na luz , wiem tylko co jest ważniejsze
(myślę ze są)
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Czarny85 napisał:
To ja mam najbardziej pojebanie z was. Bo ja jestem Rybami a Wodnikiem tylko w latach przestepnych
20 luty to data przejscia Słońca w koniunkcje Wodnika To zjawisko następuje co 4 lata
Wiec i znak mi sie co cztery lata zmienia

Czarny to przynajmniej się nie nudzisz, i Twoi znajomi z Tobą tez nie. Czyli przez cztery lata prasujesz skarpetki, a przez następny rok nie albo odwrotnie..... hmmm znajomość z Tobą trzeba można traktować jak prawdziwe wyzwanie. A chociaż dwa znaki - to jednak oba wodne, może różnice są niewielkie?
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
no i zrobiła nam się zodiakalna dupa z poważnej dyskusji o wyższości mężczyzny nad kobietą

Z babami to tak zawsze, odkręcą kota ogonem i klops

(chociaż o tych zodiakach to chyba sam zacząłem )

!_zaczadzony______!!!!!!!!!
Zgłoś wpis

Bliżej nas