Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Izek78,jestes bardzo madra kobieta,a Twoje wypowiedzi na forum wnosza dziesiec razy wiecej niz co nie ktorzy .
Pozdrowionka
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
Sobą tylko być!!! Bardzo dobre motto.
Ja jednak wolę kobiety udające śnieżkę lub króliczka

I nie zapominajmy o najważniejszym. 1/5 mieszkańców naszego globy to Chińczycy, gdzie nieomal jedna druga populacji to kobiety. Rachunek prosty 10% kobiet o których piszemy nigdy nie przeczyta naszego forum

Czuj_duch
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
A tam po to takie pierdzielenie o bębenie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
____dajeczadu_!!!!,sniezka,kroliczek, itp w lozeczku ,tam fantazja jest nie ograniczona
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
toma76 napisał:
Izek78,jestes bardzo madra kobieta,a Twoje wypowiedzi na forum wnosza dziesiec razy wiecej niz co nie ktorzy .
Pozdrowionka

Dziekuje...
Zgłoś wpis
66 Postów

()
Gaduła
ale temat he he nie ma ideałów poprostu poprawić można się zawsze pomalutku ... a kolego co ma do Panny???? pozdrawiam
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
No wlasnie co????Ja jestem Panna
Zgłoś wpis
66 Postów

()
Gaduła
Krzyś .... ty ??/ no witam Rodzice nie mieli kiedy he he he pozdrawiam
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Widocznie nie mieliWiec teraz zajadam sie cukierkami merci crocant i sa bardzo dobre
Zgłoś wpis
66 Postów

()
Gaduła
ta .. no opychaj się slodyczami no kżdy ma charakter ja niestety jestem Sangwinikiem ups.... kazdy ma wady i zalety przecież pozdrawiam
Zgłoś wpis

Bliżej nas