Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Znam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Znam tez jednego goscia co ze szmatka leci do felg od samochodu jak Mu je piesek "zaznaczy"
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kurcze...ale my mowimy o normalnych ludziach... nie mialam na mysli tak daleko idacych wyjatkow...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
,ok.Ogolnie mowiac facet nie moze byc za bardzo pedantyczny,bo uznaja go za geja,ale jakis tam porzadek powinien utrzymywac.Z kobietami bywa roznie,moja ex zona jest z pod znaku wagi ,wszystko ma zawsze poukladane do konca.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie mowie o pedantyzmie,to juz przegiecie.... hehe...chyba wiekszosc osob spod znaku Wagi tak ma
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ach te wagi...
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
no to wychodzi, że na wagach sie nie znam

toma, porządek musi być, to wie każdy
ale przecież nie błyskawiczny. mleko bez lodówki może postać godzinkę, dwie bez uszczerbku dla jegoż wartości odżywczych, a marynarka powalać chwilkę bez wieszaka. kurna

O porządku byłoby tyle. Lećmy dalej. Kolejny frazes głoszony przez kobiety:

**** mężczyzni nie są tak romantyczni jak kobiety (lub nie są wcale) ****

bzdura stulecia!!! spośród dziesiątek kobiet z którymi dłużej lub krócej byłem 5 wyjątków było bardziej romantycznych niż ja
to ja czytałem opasłe tomiska książek o prawdziwej miłości i znałem piękne ballady
one czytały plotki lub w najlepszym wypadku harlequiny, ewentualnie jakiś kryminał (brrrrrrrr) i włączały dyskotekowe przeboje "do orzygania"

to ja wymyślałem romantyczne kolacje, przy których starałem sie nie puszczać bąków
one wymyśliły najwyżej zwyczajny obiad (kiedy już po 10 razie nauczyły się go porządnie gotować)

Poza tym romantyczność większości kobiet sprowadza się do przyjmowania pozycji przytulonej podczas spaceru i wodzenia (najlepszym w repertuarze) tęsknym wzrokiem

z harcerskim czuwaj
!!!____lordczader____________________
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hehehe...dajeczadu...jakie ty kobiety spotykasz?? z minionj epoki czy jak??? poza tym nigdy nie twierdzilam ze faceci sa nieromantyczni...ewentualnie troche wygodni
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
____dajeczadu_!!!! ,masz swieta racje,ja tez czasami nie dbam o garnitur,mleko,itp i nie wstydze sie tego.Z wagami mam duze doswiadczenie zyciowe ,ale troche balaganu na codzien jeszcze nikomu nie zaszkodzilo .Nie ma idealu,a jak jest to szybko sie nudzi.Rozmawialem kiedys z kobieta,ktora miala idealny zwiazek i nie wytrzymala tego,ze zawsze Jej maz zgadzal sie z Nia .
Moje motto - "Badz soba,nie udawaj...",facet potrafi byc balaganiarzem,ale czesto nie wiekszym od kobiety,potrafi byc takze romantyczny w 200 procentach bardziej niz plec przeciwna.
Pozdro.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jasne,ze nie ma idealow..i odrobina balaganu czy dezorganizacji nikomu nie zaszkodzi Nawet ja temu przyznaje racje
Znam facetow bardziej uporzadkowanych od niektorych kobiet...a niektore kobiety cierpia na brak romantyzmu...Wiec nie wrzucajmy wszystkich do tego samego kociolka
I toma76 sluszne motto"byc soba,nie udawac"
Pozdrowionka
Zgłoś wpis

Bliżej nas