Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(4243 niezalogowanych)

()
Początkujacy
oj..dlaczego musi wszystko miec logiczne wytlumaczenie....nawet marzenia??Ale sama pomysl Agnes,czy taka perspektywa nie jest kuszaca...2 dni pracy a 5 dni na przyjemnosci...uhmm
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
Jest kusząca.... ale zanudziłabym się w domu.... lepsze byłoby rozwiązanie pracujesz ile chcesz i masz możliwość brania urlopu kiedy chcesz...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no tak...ale to juz rozmowa o calkowitej utopii...
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Ojjjjj kobietki moje sa dla was
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Tu,gdzie obecnie przebywam,mieszkam,zyje...,to jest moj drugi dom.
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
A na cholere się trzymać jednego wątku... heh..?
Blondyn dzień świra...??
gorzej ..;]
już dawno mówiłem, że to jest jak spacer po psychiatryku;]
u mnie dziś równowagi korekta.. heh.. na specjalnych efektach;]
żubrówka była
a kac moralny też się niestety znalazł...;/

chłoapki z bytomia... dobre chłopaki... estimate.
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Ciastko,karmel,czekooooolaaaaaaadaaaaaaaaa
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Werbalnie zimna lodówka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiecie co, obudzilam sie dzis z nowym pomyslem!!!!
Co powiecie na serwis informacyjny dotyczacy naszego "'nowego domu""".Takie forum codziennosci, rozmaitosci. Moze podzielimy sie miejscami, ktore warto zobaczyc w naszych okolicach, godnych uwagi zdarzen, poprostu zyciek, ktroe nas tutaj otacza.???
Moze nam wpadnie w rece jakas informacja...ktora chcemy sie podzielic, co moze byc istotne dla nas Rodakow za granica???
Zaczne od czegos bardzo blahego
od :
Pannenkoekenboot ( statek z nalesnikami)
Polecam to miejsce przede wszystkim osobom majacym dzieci. Podczas 2, 5 godzinnego rejsu mozemy jesc nalesniki do woli )!!! Po posilku nasze dzieci moga poszalec troche w umieszczonym pod podkladem placyku zabaw, porzucac pilkami, porysowac, a my spokojnie porozgladac sie po mijajacych nas innych statkach i okolicy. www.pannenkoekenboot.nl/
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A teraz cos ze swiatka kultury.
Mam do zaproponowania odwiedzenie pewnej galeii w samym centrum A/damu. Galeria Rademakers przdstawia nam prace i roznorodnos technik znanych i wybitnych artystow.
Mamy wsrod nich rowniez Ryszarda Bolechowskiego.
Dolaczam adresAdress

Prinsengracht 570
1017 KR Amsterdam

Open:
Wed-Sat
11.00-17.30

Sun
12.00-17.30

Info:
Pien Rademakers +316-42302293
Zgłoś wpis

Bliżej nas