Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

dzieci -alkohol?? - Holandia

66 Postów

()
Gaduła
Ostatnio to byłam w szoku jak widziałam na oczy jak małym dzieciom podają co niektórzy piwo bezalkoholowe twierdząc ze to na apetyt tylko ciekawe jak to będzie wyglądać jak 6-o latek będzie mówć'' mamo tato daj mi piwo '' Kiedyś to Dzieciom alkoholu żadnego się niepodawano A jak jest teraz???? Mi do głowy by nieprzyszło by córce podawać bezalkoholowe ....Zresztą ponoć lech jest też bezalkoholowy a z tyłu na etykietce pisze ze zawiera 0,5 % alkoholu i po wypiciu kilku butelek żeby niewsiadać za kierownice to coś chyba nietak
jak Wy to odbieracie ????co sądzicie ??? pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Chyba jednak nie upijaja dzieci,przynajmniej nie sadze...Moze to i cos nie tak,ale nie widze w tym problemu na wielka skale...lyczek piwa nikomu krzywdy nie zrobi a tym bardziej nie uzalezni..Pamietam,ze kiedys sama dostawalam doslownie kropelke piwa wlasnie na apetyt
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
Piwo bezalkoholwe jest napewno zdrowsze dla dzieci a nizeli cola czy jakies tam sztucznie barwione soczki... Moja córka pije Vitamalz (nawet nie smakuje jak piwo) - zawiera cukry proste, ktore sa lepiej rozkladane przez organizm, jedyny barwnik to E150c czyli spalony cukier- karmel. Zawiera takze witaminy z grupy B.

Szok... dalej?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Przyznaje racje Agnes...Bezapelacyjnie.Dokładnie,wystarczy spojrzec czasem na etykiete "napoju-pseudonapoju" aby stwierdzic iż tam swieci cała tablica Mendelejewa (sic!).....Ja bynajmniej od siebie powiem że nie robie-ba nawet nie widze problemu aby takim napojem-bezalkoholowym piwem poczestowac swoje pociechy....Zauważam wzrost apetytu,mniejszą chęc łaknienia na słodycze/chipsy i im podobne gówno.Oczywiscie nie karmie ich taka zupka co dzien,ale czasem sie zdaza.....Czy jestem złym ojcem?Polemike mozna by rozłozyc na długie tygodnie....Tak jak i n/t właściwości napojów energetyzujacych...
U mnie np. na topie jest Podpiwek Lubuski,zresztą ziomalski....Co i moge polecic wszystkim
PZDR
Zgłoś wpis
66 Postów

()
Gaduła
nie no co ty nie jesteś złym ojcem zresztą może to na ten apetyt pomaga eee no niewiem Mnie tam rodzice "pianki" z piwka niepodawali na apetyt zresztą Dorośli mieli swoje toważystwo a dzieci były z dziećmi z tego co pamiętam tylko że mój brat np ma12 lat i już pod pija sobie z co będzie dalej.....czasy się zmieniają pozdrawiam
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
Teri zdecyduj sie czy mowa jest o piwie bezalkoholowym czy alkoholowym. A co do Twego brata... ten wiek tak ma : ) Zabierz go na wizyte do szpitala gdzie leza na odwyku...
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz

merry christmas Teri

chłopaki mi donieśli o Twoich krzywych ruchach...

i chuj mogę mieć jazde za ten link od ludzi ...

telefon przynajmniej już nie napierdala...

a nie tańczysz z frajerem....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No to się będzie działo!!!!
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
Hehehe ten topic powinien zmienić nazwę... ale od szoku się zaczeło...
Zgłoś wpis
66 Postów

()
Gaduła
DZIEKI SERDECZNE ZA OSĄDZENIE MNIE masz racje WSZYSCY MAJĄ Sąd wydał wyrok i opinie DZIEKI .... KAŻDY NIECH SIĘ OPDPISZE JESZCZE POD TYM ZAJEBIŚCIE BĘDZIE ... STRZAŁKA
Zgłoś wpis

Bliżej nas