Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
750 Postów
Latający Holender
Heheh fajna historia MarkuIza dobrze ze mleczaki to byly
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Heheheh...no tak...ale mialam lat 8...wiec nie moglo byc inaczej...A jazda na lywach mi pozostala,tylko od kilku lat jezdze na rolkach

Blondyn,a Twoj taki przezent to....??
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
A mój taki prezent gwiazdkowy który zapamietałem a to byly czasy kiedy do podstawówki chodzilem to konsola PSX a to bylo kiedys cosWszyscy kumple z bloku walili do mnie zeby pograc w FifeA teraz wyobrazcie sobie10-15 osob w moim małym pokoiku heee to byly czasy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
tak...kiedys to byly czasy...czlowiek cieszyl sie z drobiazgow ..teraz zadowolic dziecko prezentem gwiazdkowym to nie lada wyczyn
Zgłoś wpis
66 Postów

()
Gaduła
Izek ten temacik ja podrzuciłam Blondyn własnie ze niewiem o co kaman Pozdrawiam
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
nie no bomba pipole
z alkoholu skaczecie na ser, takie jazdy to chyba tylko tutaj
jesli chodzi o alkohol to oczywista, ze czysta;]
ser...pod każdą postacia wsysam;]
a jeśli chodzi o herbatke to bawarka jest ok;]
czy wy wszedzie musicie dawac alkohol???? heh..??
a wiecie jaka jest dobra papryka uduszona na piwie???
abstynentom nie polecam.
to ja pozwole sobie przeskoczyć na...hmmm.... teorie zdarzeń i molekularną interpretacji energii aktywacji czyli jednym słowem mówiąc mowa o teorii bezwzględnej szybkości reakcji
słuchajcie... nie wiem o co kaman ale ze spirytusem kooliduje super;]
pozdro reszcie świata;]
dzieki za zrozumienie;]
Zgłoś wpis
149 Postów
Daje Czadu
(____dajeczadu_!!!!)
Stary wyjadacz
Towarzysze koledzy, towarzyszki koleżanki...

Na wstępie dziękuję wam za tak liczne przybycie. Dziękuję robotnikom i chłopom, przedstawicielom płci męskiej i przeciwnej, członkom i rozczłonkowanym. Dziękuję również sobie w imieniu własnym i autorki tegoż tematu.

Dziękuję Wam tym bardziej, że sprawa nagląca. Otóż społeczeństwo, towarzysze nie tylko upija ale i zachęca nasze dzieci do palenia.

Oto bezsprzeczne dowody działania przeciwko porządkowi społecznemu:

Towarzysze!!! Gospodarka planowa zakładała wykorzystanie środków masowego przekazu do działań mających na celu promowanie myśli marsistowsko-leninowskiej, nie demokratyczno-buńczucznej. Trzeba by więc te media do porządku przywołać. Towarzysze!!! Pomożecie?!!!

wladyslaw@dajeczadu__!!!!
Zgłoś wpis
66 Postów

()
Gaduła
Dajeczadu dzieki serdeczne Ale jeszcze jedno no własnie tylko dlaczego pisze żeby niekierować po wypiciu kilku butelek np bezalkoholowego LECHA eee czy jednak napewno niema tam ani odrobiny alkocholu??? he he he pozdro
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
Boze dziewczyno... wróć się do podstawówki to pogadamy...
Zgłoś wpis
66 Postów

()
Gaduła
Angels prosze no ja wiem doskonale ze nieistnieje piwo bezalkoholu chyba że masz na to dowody to pokaż pozdro
Zgłoś wpis

Bliżej nas