Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
a ja tam do piwa to lubie ser dobrze wchodzi
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
agnes1313 mozesz Mi mowic od dzis "kolorowy" a co do piwa z sokiem pewnie ze pasuje hmm..ale jakos tak sie smakowicie zrobilo mniam,mniam..
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
Marek... ser czy piwo?

Smacznie się zrobiło Kolorowy bo świeta idą...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Agnes...carpaccio z lososia tez jest niezle....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
agnes1313 napisał:
Marek... ser czy piwo?

Smacznie się zrobiło Kolorowy bo świeta idą...

Agnes powaga. Ktos mi kiedys (wlasciwie to jedna kobietka) polecila podjadanie sera przy piciu piwka i pasuje mi to jak cholera
Ale i tak najlepiej wchodzil mi bimberek w Cisowce pod ruska wtedy granica pod dziczyzne. Pojechalem do kumpla a ze jego staszy pedzil taki bimber ze najlepsza gorzalka przy tym wysiada. Ale Podlasie to krolestwo najlepszych i ekologicznych trunkow
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Marek,bo piwko lubi sie z serkiem i odwrotnie...tez lubie ser do piwka i jeszcze oliwki...tylko te ostatnie ciezko kupic dobre...
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Ser jest ok
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Najlepsza(najfajniejsza) rzecz jaką dostaliscie pod choinkę to...???
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
stary i tak nie uwierzysz...moze to nie pod choinke ale kiedys w Bialowiezy na imprezie mojej urodzinowej dostalem wielka drewniana lyzke z autografem Kumpel wpadl na koncowke prawie imprezy kompletnie napier....y i powiedzial z przerwami na czkanie ze wyszedl wczesnie ale laski spotkal wiec kase na prezent przepier.... a zeby tak nie wpasc z pustymi rekami to lyzke ze straganu pod Zubrowka zapier...
Mowie ci Blondyn ze lyzka do tej pory wisi wszedzie tam gdzie sie przeprowadzam na honorowym miejscu i przypomina ile bimbru wypilem w tej waszej Puszczy Bialowieskiej
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hehehe..przynajmniej szczery kumpel,Marku.....moj najlepszy prezent pod choinke to byly lyzwy na ktorych wybilam sobie zeby...dobrze ze to byly jeszcze mleczaki wtedy
Zgłoś wpis

Bliżej nas