Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(5992 niezalogowanych)

()
Początkujacy
niech ci bedzie...

acha Maastricht jeszcze lubie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A mi sie tam paru dobrych znajomych wyleglo Ale miasto ma swoj klimat zupelnie inny niz ten na polnocy NL.

Pannaanna plizzz nie wysylaj mi zaproszen bo nie jestem zainteresowany OK. Bez urazki ale trzymajcie sie lepiej w swoim gronie i towarzyszem kołkiem i reszta. Ja zostane ze swoimi zrytymi znajomymi , bo jakos nie wierze w twoje dobre intencje a nie lubie jak mi ktos szpera po profilu dlatego wszystkie dane zastrzeglem tylko dla znajomych i niech tak zostanie. Wesolych Swiat zycze i Nowego Roku tez
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
mareks_ams napisał:
A mi sie tam paru dobrych znajomych wyleglo Ale miasto ma swoj klimat zupelnie inny niz ten na polnocy NL.

Pannaanna plizzz nie wysylaj mi zaproszen bo nie jestem zainteresowany OK. Bez urazki ale trzymajcie sie lepiej w swoim gronie i towarzyszem kołkiem i reszta. Ja zostane ze swoimi zrytymi znajomymi , bo jakos nie wierze w twoje dobre intencje a nie lubie jak mi ktos szpera po profilu dlatego wszystkie dane zastrzeglem tylko dla znajomych i niech tak zostanie. Wesolych Swiat zycze i Nowego Roku tez

bylbys w temacie to bys wiedzial, ze ja mam zastepce operatora przy kompie, masz fote z dzieckiem, wiec moja cora kliknela jak kazda ..... potem juz umie sobie poradzic zeby to zdjecie bylo w profilu mamy

sle wiec niskie poklony P. Hrabiemu i przepraszam. Teraz usunelam, powinno juz Panu nie zalegac w skrzynce. Jesli znajde odpowiednia opcje postaram sie Pana IGNOROWAC albo cos ..... to powinno zaoszczedzic nam obojgu, kolejnego podobnego horroru, jakim byloby chocby proba zostania znajomymi !!!

Z wyrazami szacunku.... Anna.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dzieki za zrozumienie i nie oczekuje tlumaczen bo i po co...Jak widzisz ja rowniez oszczedzam sobie tego horroru.
A corka dwa razy sie pomylila
Tak wiec trzymaj sie Baronowo i nie wchodzmy sobie na odciski OK.
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
mareks_ams napisał:
Dzieki za zrozumienie i nie oczekuje tlumaczen bo i po co...Jak widzisz ja rowniez oszczedzam sobie tego horroru.
A corka dwa razy sie pomylila
Tak wiec trzymaj sie Baronowo i nie wchodzmy sobie na odciski OK.

Zebys Ty wiedzial jak ona ostatnio gadala z Czarnym na czacie !!!!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Nie wiem ile ma lat ale z moja 6-latka tez pewnie sie dogada
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
.... płace respektem niewinnym dzieciakom ...
ludzie ... wesołych świat ..
tyle wam powiem ...
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
mareks_ams napisał:
Nie wiem ile mam lat ale z moja 6-latka tez pewnie sie dogada

no z Toba pewnie tak....
Zgłoś wpis

()