Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(5994 niezalogowanych)
750 Postów
Latający Holender
Kolek równie dobrze można o Tobie napisac:Takich jak Ty to zycie zlewa!!Pozostaje tylko praca(lub bezrobocie)cztery ściany,dzieci no i forum na którym można błysnąć!Przykre i żałosne bu ha ha!!A czy to prawda to nie wiem bo nie znam Ciebie osobiscie to po co takie bzdety pisac na kogos kogo sie w ogole nie zna hm??Bez sensu boże...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
Mowisz o Jordanie w Amsterdamie?? Bardzo urocze miejsce..kiedys tam na poczatku mojego pobytu poprostu wieczorem zabladzilam z kolezanka Usmialysmy sie do bolu...

Tak Izek mowie o Jordanie w Amsterdamie i po pierwsze to ciekawe miejsce ze wzgledu architektonicznego ale i historia jest ciekawa, bo powstal jako miejsce dla robotnikow (wielu z Niemiec) i byla to dosc biedna okolica w latach 60-ych. Lata 80-te to squaty i "krakersi" z przewaga hipisow i dopiero w latach 90-tych zainteresowal artystow i amsterdamski swiat artystyczny wiec powstalo wiele galerii etc. Jak wygladaja ceny za mieszkanie na Jordanie obecnie to chyba sie domyslasz
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Hehehe...no tak,znam historie tej dzielnicy Teraz to jest jedno z bardzo drogich miejsc w miescie...Kto by pomyslal...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Blondyn napisał:
Kolek równie dobrze można o Tobie napisac:Takich jak Ty to zycie zlewa!!Pozostaje tylko praca(lub bezrobocie)cztery ściany,dzieci no i forum na którym można błysnąć!Przykre i żałosne bu ha ha!!A czy to prawda to nie wiem bo nie znam Ciebie osobiscie to po co takie bzdety pisac na kogos kogo sie w ogole nie zna hm??Bez sensu boże...

Blondyn ty bystry chlopak jestes to chetnie odpowiem ci na twoje pytanie
oczywiscie ze mozna o mnie tak pisac prosze bardzo!!!
tylko roznica polega na tym ze jezeli sie z tym nie utozsamjam co pisza to sie nie napinam
i ci nie ublizam a jesli bym sie utozsamjal to bym ci napisal ze masz ct wyglad smieciarza jestes kurduplem itd i ta tym polega cala roznica pomiedzy mna a tymi pozal sie panie boze imprezowiczami, gdzie to oni nie chodza jakie lokale odwiedzaja ten mareczek nawet czekal jak deszcz przestanie padac z wyjsciem (z cukru kqrwa czy co)zna nawet rogera z exkalibur no qrwa pogratulowac jakich zna wplywowych ludzi tamta pani pisze ze cale weekendy ma zajete wyjsciami spotkaniami ;ale qurwa co piatek sobota wieczor oboje na forum
nie chce mi sie dalej pisac
narazie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:
Blondyn napisał:

tylko roznica polega na tym ze jezeli sie z tym nie utozsamjam co pisza to sie nie napinam
i ci nie ublizam a jesli bym sie utozsamjal to bym ci napisal ze masz ct wyglad smieciarza jestes kurduplem itd i ta tym polega cala roznica pomiedzy mna a tymi pozal sie panie boze imprezowiczami, gdzie to oni nie chodza jakie lokale odwiedzaja ten mareczek nawet czekal jak deszcz przestanie padac z wyjsciem (z cukru kqrwa czy co)zna nawet rogera z exkalibur no qrwa pogratulowac jakich zna wplywowych ludzi tamta pani pisze ze cale weekendy ma zajete wyjsciami spotkaniami ;ale qurwa co piatek sobota wieczor oboje na forum
narazie

Co ty pieprzysz falszywa mendo. A po moich starych to kto jechal, a kto tu wypisywal ze uwaza ze wszyscy oprocz niego to szmaciarze i zapierdalaja na zmywaku ???? Teraz ksiaze wielce urazony ze go forum zaczyna miec w dupie.
To sie zachowuj baranie a nie przypierdalasz sie do wszystkich. To jest forum a nie wiejska zabawa u ciebie i licz sie z tym ze nie wszyscy beda ci pociskali wazelinke tylko moga miec inne zdanie. A jak nie masz co napisac to sobie barana o sciane zaserwuj tylko juz nie wypisuj tych monotematycznych wywodow malego facecika z milionem kompleksow ze o jajach nie wspomne.
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
mareks_ams napisał:
kolek napisał:
Blondyn napisał:

narazie

Co ty pieprzysz falszywa mendo. A po moich starych to kto jechal, a kto tu wypisywal ze uwaza ze wszyscy oprocz niego to szmaciarze i zapierdalaja na zmywaku ???? Teraz ksiaze wielce urazony ze go forum zaczyna miec w dupie.
To sie zachowuj baranie a nie przypierdalasz sie do wszystkich. To jest forum a nie wiejska zabawa u ciebie i licz sie z tym ze nie wszyscy beda ci pociskali wazelinke tylko moga miec inne zdanie. A jak nie masz co napisac to sobie barana o sciane zaserwuj tylko juz nie wypisuj tych monotematycznych wywodow malego facecika z milionem kompleksow ze o jajach nie wspomne.

fuuuuuj .... jak baby sie biora za kudly to jeszcze, ale kiedy panowie to to dziwnie wyglada ...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a ty panna widze tradycyjnie lubisz sie wpychac pomiedzy wodke a zakaske
ja skonczylem z twoim kolega ale ta jedna sprawe chcialem dokonczyc i teraz mozecie
pociskac sobie wazelinke i pierdoly do oporu, tak jak lubicie.
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
mareks_ams napisał:
a ty panna widze tradycyjnie lubisz sie wpychac pomiedzy wodke a zakaske
ja skonczylem z twoim kolega ale ta jedna sprawe chcialem dokonczyc i teraz mozecie
pociskac sobie wazelinke i pierdoly do oporu, tak jak lubicie.

ja rowniez pozdrawiam

P.S. reakcja byla przewidywalna
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ty zryta jakas jestes (tylko cytuje)
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
mareks_ams napisał: