Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(6001 niezalogowanych)
750 Postów
Latający Holender
Jakie są wasze ulubione miejsca gdzie czesto tam wracacie i które wam sie nigdy nie znudzi??Chodzi Mi o Holandie,pisac kochani
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiesz Blondyn proponuje otworzyc nowy watek bo tu juz i tak sie robi niezly balagan A ja lubie Efteling, Burgers ZOO i Dordrecht bo takie starocie sa warte zobaczenia.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dordrecht byl pierwszym miejscem, ktore zobaczylam tak naprawde w NL...Miasteczko jest przesliczne...Poza tym lubie bardzo Scheveningen,zwlaszcza jak jest tam bardzo niewiele ludzi,co z kolei jest rzadkoscia
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
De Duivelsberg, vrije markt cuyk, openluchtmuseum... a tak pozatym dorp`owe rozrywki
ba... Texel a nie znudzi sié na pewno 4 daagse Nijmegen bo cuyk ma vier zeven daagse !!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
zlewm to....a czy ty myslisz ,to mam powazne watpilwosci

takich jak ty to zycie zlewa !!!
pozostaje tylko praca, cztery sciany,kot no i forum na ktorym mozna blysnac !
przykre i zalosne bu ha ha
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
I przerozne targi staroci.....jesli chodzi o miejsca ktore sa niezapomniane
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
zlewm to....a czy ty myslisz ,to mam powazne watpilwosci

Izek wyluzuj...To zalosne ze koles o wygladzie smieciarza uwaza sie za pierwsza lige a innych jak to okreslil klasyfikuje jako szmaciarzy pracujacych na zmywaku. Ale jak to mowia - kto sie kołkiem urodzi to kołkiem zdechnie. I nie sadze by logicznym posunieciem bylo dyskutowanie z naszym kurduplowatym don juanem z miodem w uszach. Ja bym takiego pierwszoligowca nie zatrudnil do grabienia lisci u siebie w ogrodku wiec zlewaj to I tak gada juz sam ze soba.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Przeciez wiem i olewam jego wypowiedzi...i jestem jak najbardziej wyluzowana
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Bym zapomnial...Jordan jeszcze lubie bo kiedys tam mieszkalem i bylo sympatycznie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mowisz o Jordanie w Amsterdamie?? Bardzo urocze miejsce..kiedys tam na poczatku mojego pobytu poprostu wieczorem zabladzilam z kolezanka Usmialysmy sie do bolu...
Zgłoś wpis

Bliżej nas