Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(5998 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Ja pamietam ze w Haarlem bylo OK i przychodzilo ciekawe towarzystwo tylko z po jakims czasie turasy wyczuly zerowisko i polowaly na nierozgarniete polskie laski Pamietam jak kiedys siedziala przy mnie polska laska z turasami i po angielsku potrafila tylko "yes" "no" i "fuck you", ale wyszli razem do samochodu Potem zrobilo sie tam dosc egzotycznie a nastepnie zamkneli lokal. Wiesz gdyby bylo cos takiego w Amsterdamie to by bylo swietnie, ale pozyjemy i zobaczymy. Mam tylko nadzieje ze rasowe polskie kołki beda omijaly to miejsce na kilometr
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a Pudzian wygral w pieknym stylu !!!z Najmanem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
mareks_ams napisał:
Ja pamietam ze w Haarlem bylo OK i przychodzilo ciekawe towarzystwo tylko z po jakims czasie turasy wyczuly zerowisko i polowaly na nierozgarniete polskie laski Pamietam jak kiedys siedziala przy mnie polska laska z turasami i po angielsku potrafila tylko "yes" "no" i "fuck you", ale wyszli razem do samochodu Potem zrobilo sie tam dosc egzotycznie a nastepnie zamkneli lokal. Wiesz gdyby bylo cos takiego w Amsterdamie to by bylo swietnie, ale pozyjemy i zobaczymy. Mam tylko nadzieje ze rasowe polskie kołki beda omijaly to miejsce na kilometr

Wiesz,pewnie ze byloby fajnie miec taki lokal polski..jednak gwarancji na to,ze nie bedzie to za chwile lokal egzotyczny,gdzie Turas z Marokancem przyjda na podboj niestety niezbyt madrych dziewczyn,nikt nie wystawi...A szkoda....Podobnie na trzymanie sie rasowych polskich kolkow z daleka
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
To Ja cos nawine do tematu:Balcerowicz musi odejsc!
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
Blondyn - ty jak zwykle nawiązujesz do tematu.... dość trafnie
hahaha a kolka to już ignorują....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
agnes1313 napisał:
Blondyn - ty jak zwykle nawiązujesz do tematu.... dość trafnie
hahaha a kolka to już ignorują....

kolek musi odejsc
a walka pudziana byla super
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
agnes1313 staram sie A tak w ogole to przed chwila zauwazylem ze masz w nicku dwie 13 a to moja ulubiona cyfra
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pudzian walczyl jak lew
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
kolek a co do walki i teraz tak na poważnie to mogla chociaż potrwać 45 sekund
Zgłoś wpis
244 Posty
; )
(biohazard)
Doświadczony forumowicz
chyba tak.... no wiesz umię liczyć do 3 dalej zmyślam... a 2 mnie nie fascynuje
A Najman tylko podwijał ogon pod siebie... hahaha Chociaż Pudziana chciałabym zobaczyć w WWE...
Zgłoś wpis

Bliżej nas