Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(6000 niezalogowanych)

()
Początkujacy
To baw sie ze swoimi lysymi kolegami w klubach dla kochajacych inaczej bo ja wole blondynki i odpieprz sie towarzyszu bo skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia to tylko zasmiecasz forum swoimi wypocinami pisanymi chyba w stanie totalnego zamroczenia. A u mnie masz bana. I to chyba na tyle trolu.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
mareks_ams napisał:
To baw sie ze swoimi lysymi kolegami w klubach dla kochajacych inaczej bo ja wole blondynki i odpieprz sie towarzyszu bo skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia to tylko zasmiecasz forum swoimi wypocinami pisanymi chyba w stanie totalnego zamroczenia. A u mnie masz bana. I to chyba na tyle trolu.
znowu sie napinasz ,nie do wiary
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie tylko czytac ktos nie umie,bo z pisownia tez ma klopoty...Gwiazdka niedlugo...moze slowniczek ortograficzny ???
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Moze marokanski Mikolaj z czarna broda wskoczy mu w nocy przez komin i da slowniczek i pare rozg na dupe czego mu szczerze zycze
I koniec tematu tego typa bo przyczepil sie do mnie jak kupa do buta.
Tak na marginesie Izek to probowalem dzis znalezc w Amsterdamie jakies ciekawe polski pub lub knajpe i widze ze bieda straszna. Kiedys jezdzilem do Haarlem do Polski Bar ale zamkneli. Tutaj byly kiedys dwa puby ktore znalem ale tez zamkneli.
Moze cos polecisz.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
nie tylko czytac ktos nie umie,bo z pisownia tez ma klopoty...Gwiazdka niedlugo...moze slowniczek ortograficzny ???
bardzo hetnie taki dorzy rzeby ze tysiac stron mnial
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
mareks_ams napisał:

Tak na marginesie Izek to probowalem dzis znalezc w Amsterdamie jakies ciekawe polski pub lub knajpe i widze ze bieda straszna. Kiedys jezdzilem do Haarlem do Polski Bar ale zamkneli. Tutaj byly kiedys dwa puby ktore znalem ale tez zamkneli.
Moze cos polecisz.

Hmmm...z jakims polskim pubem to tu jest tragedia...Bylo,ale pozamykali....wiec raczej bywam w holenderskich lub irlandzkich...A ostatnio to juz prawie nigdzie nie bywam..brak czasu...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Z drugiej strony...to po co slownik nawet z dwoma tysiacami stron...jak sie nie umie czytac,juz nie mowiac o korzystaniu ze slownika....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
To moze cos na CD...niech poslucha
Ja tez nie mam czasu w tygodniu ale weekend jest rzecz swieta Tak jakos przed swietami mnie naszlo ale po dokonaniu malego rekonesansu stwierdzilem ze polskie puby odeszly do historii. Zostaje tu na swieta i przyjezdzaja braciaki wiec tak sobie pomyslalem. Ale w sumie irlandzkie tez sa OK tylko "kur...y" i "ch...e" tak gesto nie lataja w powietrzu
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
mareks_ams napisał:
Ja tez nie mam czasu w tygodniu ale weekend jest rzecz swieta Tak jakos przed swietami mnie naszlo ale po dokonaniu malego rekonesansu stwierdzilem ze polskie puby odeszly do historii. Zostaje tu na swieta i przyjezdzaja braciaki wiec tak sobie pomyslalem. Ale w sumie irlandzkie tez sa OK tylko "kur...y" i "ch...e" tak gesto nie lataja w powietrzu

cd tesz odpada bo niemam ottfaszacza do cd
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
mareks_ams napisał:

Weekendy tez mam troche zawalone..Nadzieja,ze od swiat to sie zmieni.... Szczesciarz ten kto ma je wolne W sumie to szkoda,ze juz nie ma zadnego polskiego pubu...fajnie byloby pojsc na piwko w "swojskich" klimatach...no,ale trudnoNie tesknie az tak bardzo za polska lacina
Zgłoś wpis

Bliżej nas