heh z moiej relacji wczesniejszych walk najmana było do przewidzenia że przegra walke (słaba technika ,jedynie technicznie dobry w gębie w wypowiedziach), tymbardziej ze pudzian ma swoie kilogramy 125kg , przewaga 25kg nad najmanem czystych mięsni wystarczy popatrzec na jego posture , ja nie musze bo go widze u siebie w miescie często w lato nad zalewem, poniewaz mieszkam od pudziana 17km tylko wiec jemu kibicowałem chociarz moim zdaniem nie popisał sie niczym oprocz wielkiej siły i masy mięsni po której najman zamiast walczyc uciekał jak widzielismy typowy wzrokowiec, a co do techniki pudziana szczerze według mnie typowy dym jak z dyskoteki heh , no ale poskutkowalo jeszcze dużo przed nim do nauczenia siła to nie wszystko ,technika ,spryt i wytrzymałość na ciosy i ogólna to podstawa w tej dyscyplinie w Polsce moze być najsilniejszy bo nie ma dobrych przeciwników dla niego ale jak dostanie kogos z czołówki mma jak kiedys dojdzie co mu życze to napewno otworze niejeden bronx , oki to by było na tyle pozdro dla forumowiczan z NL od dara z łódzkiego
14 Lat, 11 Miesięcy temu