Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(5995 niezalogowanych)
31 Postów
Brat Aryjski
(daro1981)
Bywalec
heh z moiej relacji wczesniejszych walk najmana było do przewidzenia że przegra walke (słaba technika ,jedynie technicznie dobry w gębie w wypowiedziach), tymbardziej ze pudzian ma swoie kilogramy 125kg , przewaga 25kg nad najmanem czystych mięsni wystarczy popatrzec na jego posture , ja nie musze bo go widze u siebie w miescie często w lato nad zalewem, poniewaz mieszkam od pudziana 17km tylko wiec jemu kibicowałem chociarz moim zdaniem nie popisał sie niczym oprocz wielkiej siły i masy mięsni po której najman zamiast walczyc uciekał jak widzielismy typowy wzrokowiec, a co do techniki pudziana szczerze według mnie typowy dym jak z dyskoteki heh , no ale poskutkowalo jeszcze dużo przed nim do nauczenia siła to nie wszystko ,technika ,spryt i wytrzymałość na ciosy i ogólna to podstawa w tej dyscyplinie w Polsce moze być najsilniejszy bo nie ma dobrych przeciwników dla niego ale jak dostanie kogos z czołówki mma jak kiedys dojdzie co mu życze to napewno otworze niejeden bronx , oki to by było na tyle pozdro dla forumowiczan z NL od dara z łódzkiego
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:
Izek78 napisał:
kolek napisał:
lepiej jakby pudzian i najman spotkali sie i pogadali o ciuchach, kremach na celulitys ,paznokciach itp
to by bylo takie miastowe a nie wiejska bijatyka

Kolek tego nie powiedzialam.....poprostu taki sport...meski i brutalny....nigdy nie gadalam jeszcze o kremach na celulitys ani o o paznokciach....hehehhe milego wieczoru panowie

czyzby ??? nigdy o paznokciach
a stylizacja paznokci belgia

A poczytales dobrze o czym byla mowa na forum?? bardzo niewiele tam o samych paznokciach...no ale coz...nie doczytalo sie wszystkiego....bo i po co,prawda??
Zgłoś wpis
66 Postów

()
Gaduła
A niebyło tak że Najman stwirdził przed kamerami że mięsnie i podnoszenie cięzarów to nie wszystko??? coś takiego i Pudzian się troszeczke bardziej niż wkurzył na niego wieć pokazał mu???? tak tylko słyszałam ... pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
kolek napisał:
Izek78 napisał:
kolek napisał:
lepiej jakby pudzian i najman spotkali sie i pogadali o ciuchach, kremach na celulitys ,paznokciach itp
to by bylo takie miastowe a nie wiejska bijatyka

Kolek tego nie powiedzialam.....poprostu taki sport...meski i brutalny....nigdy nie gadalam jeszcze o kremach na celulitys ani o o paznokciach....hehehhe milego wieczoru panowie

czyzby ??? nigdy o paznokciach
a stylizacja paznokci belgia

A poczytales dobrze o czym byla mowa na forum?? bardzo niewiele tam o samych paznokciach...no ale coz...nie doczytalo sie wszystkiego....bo i po co,prawda??

Izek nie oczekuj cudow. Kołek nie czyta tego co pisza inni. On tylko wstawia swoje filozofie i oczywiscie wszyscy musza sie z nim zgodzic bo jak nie to wpier...l Swoja droga to dosc ciekawa dyskusja zaczela sie tam toczyc i mozna by ja "rozszerzyc" w oddzielnym watku.
Co do Pudziana i Najmana...mhm...wygral lepszy i silniejszy i o czym tu dyskutowac. Szkoda tylko ze show trwalo tylko 44 sekundy. Pozdrowka.
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Ale nie oszukujmy sie i tak wiadomo ze najsilniejszym czlowiekiem na swiecie jestem Ja
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek nie oczekuj cudow. Kołek nie czyta tego co pisza inni. On tylko wstawia swoje filozofie i oczywiscie wszyscy musza sie z nim zgodzic bo jak nie to wpier...l Swoja droga to dosc ciekawa dyskusja zaczela sie tam toczyc i mozna by ja "rozszerzyc" w oddzielnym watku.
Co do Pudziana i Najmana...mhm...wygral lepszy i silniejszy i o czym tu dyskutowac. Szkoda tylko ze show trwalo tylko 44 sekundy. Pozdrowka.
Zauważ, żaden boardcode i przycisk uśmieszków nie jest pokazany, one są nadal w użyciu

pewnie ze tego nie czytam
bo kolek czytac nie umie
trzymajcie sie cieplaski
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:
Zauważ, żaden boardcode i przycisk uśmieszków nie jest pokazany, one są nadal w użyciu

pewnie ze tego nie czytam
bo kolek czytac nie umie
trzymajcie sie cieplaski

koncz wasc i wstydu oszczedz (sobie)
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
sliczne zdjecie marus
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
sie nie zakochaj tylko he he