Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(5996 niezalogowanych)

()
Początkujacy
A mi sie usnelo I dobrze bo nic nie stracilam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pannaanna666 napisał:
Lukrowana Dama napisał:
Ale Pudzian strasznie rzucil sie na Najmana.
Ten mu dziolche podkradl czy co? Skad ta nienawisc?...

slonce, a co mial mu kwiaty dac i na kawe zaprosic... to charakterystyka tego sportu, jak ktos chce stonowanego , dlugiego i taktycznego pojedynku... powinien poogladac np. snooker'a

pozdr.

Racja...albo np. polo
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Lukrowana Dama napisał:
No niby tak, ale jednak...
Troche walka jak na wiejskiej dyskotece.

I zeby bic lezacego...

Lukrowana...ten sport tak ma...niestety...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
lepiej jakby pudzian i najman spotkali sie i pogadali o ciuchach, kremach na celulitys ,paznokciach itp
to by bylo takie miastowe a nie wiejska bijatyka
Zgłoś wpis
220 Postów
ark .
(ark)
Doświadczony forumowicz
no i niby wszystko Ok silniejszy wygrywa ............ale pozostaje pytanie dlaczego pozwolono Pudzianowskiemu wystąpic w obuwiu ,na oko trekowym, wiem jak wyglądaja ochraniacze dla sportów walki i to nie to ,przeciez to zmieniło całkowicie obraz walki .
nie jestem fanem żadnego z tych panów ale w konfrontacji sztuk walki chyba chodzi o porównanie skuteczności (a nie podkowa w rekawicy)
mam nadzieje że w następnej walce trafi na kogoś z judo ,aikido ,czy izraelskiej mai tai ,kurcze same dziwne wyrazy,))
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
kolek napisał:
lepiej jakby pudzian i najman spotkali sie i pogadali o ciuchach, kremach na celulitys ,paznokciach itp

Kolek tego nie powiedzialam.....poprostu taki sport...meski i brutalny....nigdy nie gadalam jeszcze o kremach na celulitys ani o o paznokciach....hehehhe milego wieczoru panowie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
kolek napisał:

Kolek tego nie powiedzialam.....poprostu taki sport...meski i brutalny....nigdy nie gadalam jeszcze o kremach na celulitys ani o o paznokciach....hehehhe milego wieczoru panowie

czyzby ??? nigdy o paznokciach
a stylizacja paznokci belgia
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
nie przypuszczalem ze tyle emocji wywola beznadziejny popis naszprycowanego osilka,przeciez
nie od dzis wiadomo ze ta "wielka paczka dynamitu z malym knotem" zrobi wszystko by stanac na swieczniku....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
...czesc dziewczyny i chlopacy....pudzian jest miszczem swiata w swojej dyscyplinie ... ma tez pas karate....itd . itp..mysle ze kasy mu tez nie brakuje ...tu pytanie o najmana...inna kategoria...moge sie scigac z waszymi samochodami....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
niech sobie jeszcze zrobi licencje operatora koparki i promu kosmicznego a za dwadziescia lat i tak bedzie workiem
treningowym....magistra juz ma...hehehe....
Zgłoś wpis

Bliżej nas