Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

dlaczego warto do końca i z połykiem ?? - Holandia

Czytali temat:
Tomasz Xxx Wacekbyk SlawomirSikora lukasz1994 marchlewicz On_Waalwijk (1436 niezalogowanych)
8 Postów
Magdalena Nig
(MagdalenaNig)
Początkujacy
Wejdź i zobacz dlaczego warto do końca
http://wyznaniadluznika.pl
Zgłoś wpis
2 Posty
jacek lenart
(lenart)
Początkujacy
ATy lubisz do konca i z polykiem? pozdrawiam
Zgłoś wpis
1 Post
Mateusz Kwiecień
(spartabus)
Początkujacy
Między doliną rozkoszy a górami uniesienia.
Oglądając ten film, zastanawiam się, co jest piękne.
Wiem, że niektórzy mężczyźni uwielbiają poznawać ciało kobiety owinięte dużą zawartością tłuszczu. Zresztą nie tylko faceci. Jest mnóstwo kobiet, które to lubią. Zanurzyć języczek w ogromie piersi i czuć się jak samotny jelonek pomiędzy dużymi górami, który zaczynając wędrówkę w okolicach brzucha, zawsze przeżywa ten sam dylemat. Zwiedzić doliny rozkoszy czy wyżyny uniesienia. Ja zawsze biorę wszystko. Na tym filmie mamy pokazane w bardzo ekstremalny sposób fałdy na skórze, rozstępy oraz otyłość. W mojej opinii film jest bardzo dobrze zrobiony, a bohaterka pokazuje to, co jest najbardziej intymne u każdej kobiety, swoje ciało pokazując zmysłowość…tłuszczu
Czy coś takiego może być zmysłowe??
Niech każdy w głowie odpowie sobie na to pytanie…w mojej opinii jest to wszystko kwestią kultury oraz fantazji seksualnych.
obejrzyj film:
wyznaniadluznika.pl/miedzy-dolina-rozkoszy-a-gorami…/
Zgłoś wpis

Bliżej nas