Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

bogaty zebrak - Holandia

112 Posty

()
Stary wyjadacz
De politie beboette de man, omdat hij om geld vroeg op een plek waar dat niet was toegestaan. Bij nader onderzoek bleek de jonge man in het bezit van drie luxe auto's, waaronder een BMW waarin Swarovski-kristallen in het interieur waren verwerkt. Hij zei te leven in hotels verspreid door het hele land, afhankelijk van waar hij 'werkt'. hehehe i wlasnie takich wpuszczaja do europy
www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detai...eft-luxeauto-s.dhtml
Zgłoś wpis
206 Postów
Doświadczony forumowicz
God save the Queen Maxima Mama...
Zgłoś wpis
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
Ech ci Holendrzy, niczego nie kumaja. Troche zapomogi i dodatkow socjalnych, kilka cekinow Swarovskiego w bawarskiej gablocie i zaraz tyle krzyku.
Ktos taki np. w Polsce okrzykniety zostalby mianem "kumatego, obrotnego kolesia z glowa na karku, wiedzacego jak sie ustawic w zyciu"

Dark@, nie odrobiles lekcji, w Holandii jest w/g coniektorych z pewnoscia wielu bogow ale Krolowej juz nie ma, to taka przyjacielska rada jakbys chcial blysnac gdzies w towarzystwie
Zgłoś wpis
206 Postów
Doświadczony forumowicz
powoływałem się na Słowo Pana to raz,
artyście wolno więcej to dwa,
towarzystwo, w którym trzeba błyszczeć mam w głębokim poważaniu to trzy,
wracając do Swarovskiego...
jeszcze tego nie piłem...

Zaraz zaraz...
bo już któryś raz mam podobną sytuację...
Wiem oczywiście, iż Maxima królową jako tako nie jest, ino żoną króla, ale chcę się upewnić czy Wy mi mówicie o sytuacji z przed ponad roku o abdykacji Beatrix?
Czy ja przegapiłem rozwód Wilema i Maximy...
Bo wiecie, skoro Maxima jest do wzięcia, to hmmm...
Z moim urokiem osobistym...

jeśli mnie nie myli przypuszczenie, to lekcję odrobiłem tak dawno, że już zapomniałem o czym to było...
a Maxima prezentowała się pięknie na koronacji
Zresztą jak zawsze

God Save the Queen Mary Jane for FAK sake...

lepiej?
Zgłoś wpis
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
Odwolujac sie do wyspiarsko-kolonialnego pozdrowienia, ktorego uzyles i dostosowujac je do niderlandzkoego bodem, na tronie zasiada obecnie Alek, Maksi mimo swej latyno cud-urody i tlenionego blondu, nie zmieni faktu, iz jej wielkie serce blekitnej krwi nie toczy.
Dlatego to Willempie jest dla wszemogocego nr1.

Pijac Swarovskiego uwazaj by oscia ci w gardle nie stanal, brak kaca gwarantowany
Zgłoś wpis
206 Postów
Doświadczony forumowicz
bede zasięgał rad częściej, gdyż widza, że warto

abstrahując...

Maxima Mama była królową nie raz!

mych sennych (niestety) marzeń
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Dark popuścił cugli wyobraźni i znów dryfuje po oceanie sofizmatów, czyli wrócił do swojego środowiska naturalnego.
Adamm, wychodzi na to, iż wszechmogący kocha pięknych lub bogatych.

A takim kiczem na 4 kółkach bym pośmigała. Im brzydszy, tym lepiej!
Zgłoś wpis
206 Postów
Doświadczony forumowicz
kuźwa...
Już wiem, czemu Nieistniejący mnie opuścił...
anim bogaty, anim piękny, mam tylko intelekt i pochodzenie...

Viooltje, ja Cię zaklinam Ty się zmiłuj nade mną, ja szukam od wczoraj brzytwy Orwella, wiesz jak się nie czuję nieogolony

:*
Zgłoś wpis

Bliżej nas