Ja to nawet rozumiem,chlopcy nie trawia "innych" i szukaja okazji zeby ten brak tolerancji zamanifestowac. Pewnie jakbym dzisiaj mieszkala w Polsce to tez bym miala ochote rzucac kostka brukowa, bo faktycznie szlag moze czlowieka trafic...Ale czy trzeba to robic w taki dzien??? Jeden , jedyny dzien w roku, kiedy mamy okazje poczuc sie jednym narodem i banda "narodowcow" musi to popsuc, niszczyc stolice, atakowac policje...no bez sensu...
Konsekwencje tego beda olbrzymie dla tysiecy jak nie milionow Polakow. Zaraz Rosja wstrzyma pozwolenie na sprzedaz polskich wyrobow do Rosji - na pewno znajda w naszych wyrobach miesnych mnostwo bakterii a warzywa tez juz nie beda sie nadawaly do spozycia, padnie kilka malych firm, zmniejsza sie wplywy do budzetu panstwa....itp. itd. ale kogo to obchodzi, najwazniejsze, ze bezdomni w Wa-wie wiedza ze sa nietolerowani a ambasador Rosji bedzie wiedzial, zeby wzmocnic ochrone jak jeszcze chce jakis czas przebywac na terenie Polski. Ogolnie straszny wstyd....Teraz mamy w Wa-wie szczyt klimatyczny, wiec goscie z okolo 400 krajow z calego swiata mogli zobaczyc jak sie swietuje odzyskanie niepodleglosci w naszym cudownym kraju nad Wisla. Siara i tyle....
Viooltje z ta tecza to pojechalas.....Wiec ona sie sama spalila ze wstydu....Dobre hahahahahahahahaaa
p.s. á propos tej teczy - jej odbudowa ma kosztowac 70.000 zl !!!!!!!!!!! Ja specjalnie znawca sztuki nie jestem, wiadomo...towar kosztuje tyle, ile ktos chce za niego zaplacic, ale taka stawka to przegiecie, ja te kolorowe kwiatuszki moge na szydelku wydziergac za mniej niz polowe tej ceny wiec jakby co to moge pomoc w odbudowie