Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
175 Postów

()
Stary wyjadacz
i nikt tego nie usunie tym razem chetnie poczytamy twoje wypowiedzi
Zgłoś wpis
112 Posty

()
Stary wyjadacz
Szkoda wlasnie ze zostaly poprzednie tematy usuniete , bo kazdy by widzial co za kretynka jestes .
P.S.
Posadzasz innych o kumotertwo na privie a ty co robilas na privie z D@rk , czyli jednym z modow ?
Napewno gralas w pcheki , hehehehehehe
Zgłoś wpis
37 Postów
To tylko Ona
(M^K)
Bywalec
Pozdrowienia dla ''starych'' i ''nowych'' .. ..odezwalam sie...
Zgłoś wpis
175 Postów

()
Stary wyjadacz
o i nasza Mk sie zjawila no prosze, Baileys a to z modami juz na priv pisac nie mozna ?? modzi to przeciez osoby ktore juz tu byly i maja 2 konto wlasnie z uprawnieniami moda
Zgłoś wpis
112 Posty

()
Stary wyjadacz
Figter nie chodzi o pisanie czy nie z modami ale o odpowiedz na zarzoty Baśka napisał:
...Po co ma się ktoś tu ścierać skoro taka Baileys zaraz będzie podważać wszystko , oraz wygłaszać swoje teorie a przede wszystkim obrażać ludzi . Następnie skarży się Adminom i innym więc dla niej są kasowane ,niewygodne treści ukazujące jej niską inteligencje i brak taktu w stosunku do drugiego człowieka... Bo inteligentna , wszystko wiedzaca lepiej i znajaca przyszlosc baska wie oczywiscie lepiej , ale zapomniala o czym i z kim gadala na priv . oczernia nie tylko mnie ale i modow z ktorymi rozmawialam o innych wazniejszych tematach jak o MN i co sie na nim dzieje .
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
M^K napisał:
Pozdrowienia dla ''starych'' i ''nowych'' .. ..odezwalam sie...

Sie nagadałaś, M^K!
Pozdrowionka!
Zgłoś wpis
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
Baśka napisał:
hmmm na forum chyba raczej szuka człowiek podpowiedzi

Podpowiem ci co moglabys zrobic, moglabys sie zrehabilitowac a ktos pewnie by sie bardzo ucieszyl,
jest tylko jeden warunek.
Musisz byc....elfem!!!!!
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Howgh!

Ewentualnie elficą (tego będę się trzymać!).
Zgłoś wpis
22 Posty

()
Bywalec
Moja kochana kretyńsko myśląca Baileys ehhh jakie to piękne jak się złościsz Na Priv pisałam o Tobie że jesteś chamska , arogancka , bezczelna i po prostu że Cię bardzo nie lubię Tak !!! jestem szczera aż do bólu ( Wiem ) .Kochana w końcu Ty również taka jesteś więc po prostu nie przypadłyśmy sobie do gustu Ogromnie się cieszę że wróciłaś na salony tego o to forum Pomimo że konwersacje z Tobą zawsze kończą się Twoim niskim zasobem językowym , wybaczam !!! Zaskakujące jest natomiast to , że pokazujesz zarówno Baileys jaki rynsztokowy ( Patologiczny ) masz jęzor ehhh Faktycznie fajnie by było być takim Elfikiem i pomóc np. Baileys , w przemianie swojej zepsutej osoby ...Pozdrowionka dla wszystkich Miłej nocki
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
No comment.
Zgłoś wpis

Bliżej nas