Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
206 Postów
Doświadczony forumowicz
Oczywiście że tak Ask!

Jedno z drugim nie ma nic wspólnego.

To, że ja nie ukrywam swojej tożsamości nie zmienia niczego.
Nie boję się wyzwisk i potępienia...

Dodam, że nie zajmuję się pierdołami i wycinaniem części postów...

Chciałem usuwać sterczące fiuty i agresywną reklamę skoncentrowaną na zysk

zwłaszcza fiuty

a to dla tego, że nie ma obyczajowej bramki na wejściu na forum i przy rejestracji

gdyby było, że forum jest od 18+ to wtedy niech se sterczą

a tak to łamanie internetowego prawa jest

poleci cała strona i co wtedy?

przez jednego użytkownika co wrzuca swoje organy...

Ludzie, netem zajmuję się od lat...

a na dzieci, się nie wrzeszczy, że się sparzą, tylko odsuwa się gorący garnek dalej, żeby nie dosięgnęły...

Ciężko mi się z Tobą zgodzić Ask, więc tego nie zrobię...

Modzi na MN to nie modzi, to rodzaj sekty,

jesteście zbyt bardzo,
ja przez ten miesiąc usunąłem może dwa posty
a Ty????

(retoryczne)

pzdr
Zgłoś wpis
206 Postów
Doświadczony forumowicz
Dodam, że w mojej opinii, obecna działalność modów pracuje na rzecz obniżenia jakości forum i popycha ten proces socjalnego upadku całej społeczności na przód...

dwa:

wskaż mi Ask nieobyczajność czy inne niewłaściwe zachowanie i obiektywnie uargumentuj a zwrócę honor i naniosę poprawki...
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
Ha ,Co sie z nimi stalo? pouciekali kolego a jak nie to juz sie raczej nieodzywaja!
Typowa polszczyzna na obczyznie,zlosliwosc zazdrosc, nieuprzejmosc jak i anonimowosc niektorych gosci na forum powoduje ze poziom tu ogromnie spadl
Dlatego kazdy kto ma o sobie jakies mniemanie i niema ochoty sie przedrzezniac tylko obserwuje i nie miesza sie w bagno i bezsensowne dyskusje. Oczywiscie Sa ci nowi ktorzy peni entuzjazmu zaczynaja jakas dyskusje i po paru odpowiedziach dochadza do wniosku ze to niema sensu
Sa moze wyjatki, ci ktorych korzenie sa juz tu za gleboko i lubia pomeczyc glupote
Zgłoś wpis
206 Postów
Doświadczony forumowicz
Dokładnie tak jak piszesz Patboy...
MN to nie jest moje pierwsze forum emigracyjne, ale ostatnie...
Wszędzie zbierałem podobne doświadczenia, ale też wszędzie poznałem wspaniałych ludzi, tutaj również...
To właśnie między wierszami i pośród tych poznanych wspaniałych odnajduję sens bycia on line...
inaczej dawno bym to wszystko pieprznął...
To tylko internet, to tylko otoczka,
Sens to ja widzę w privach ze "starzyzną" ( kto wie to wie <3 )
w urywanych rozmowach z Raguskiem, z Adamm'em...

no i jeszcze nie jeden kontakt się znajdzie...

a reszta to właściwie zabawa jest

Trochę dystansu ale i kultury a wszystko będzie dobrze...

Patboy - pozdrawiam stary bywalcu...
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
No niee... tu możecie mi dołożyć, bo nie podoba mi się przesłanie w tej dyskusji.

Dlaczego stwarzamy podziały? Do czego to prowadzi?

Forum to forum. Jest dla wszystkich. Nieważne czy ktoś jest starym czy nowym bywalcem, każdy może się wypowiedzieć. I każdy ma prawo zgodzić się lub nie zgodzić z jego wypowiedzią.

Inna sprawa, że starzy bywalcy znają lepiej historię rozmów i czasem wystarczy jedno słowo, by wiedzieć o co chodzi, a nowi tego nie chwytają. Jak w realu.
Gdybym kiedyś, kiedyś nie obejrzała "Killera", też nie miałabym pojęcia co to są 'zajebiste PKS-y', o!

Uczmy się od siebie nawzajem, nie obrażajmy się, nie generalizujmy i będzie dobrze. A przede wszystkim - tolerujmy (w granicach regulaminu) inność. Tolerancja, żeby była tolerancją, musi działać w obie strony, inaczej będzie tylko walką o ogień.

Pozdrowionka!

Zgłoś wpis
175 Postów

()
Stary wyjadacz
Dokladnie po co nam te podzialy ? stara ekipa i nowa ekipa po prostu jestesmy my i fakt to forum pada powoli ze wzgl na to iz my modzi (owszem sie przyznaje ze ja tez) aczkolwiek nie wszyscy troszke przegielismy z usuwaniem postow. Patboy wlasnie te glupie rozmowy wrzawy dyskusje na 50 roznych tematow byly tutaj piekne a teraz co pustka, a niektorzy ludzie jak sie walnie trolla to trudno a to nie jest powod do tego by zamilknac na wieki na tym forum. pzdr
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
fighter1956 napisał:
wlasnie te glupie rozmowy wrzawy dyskusje na 50 roznych tematow byly tutaj piekne a teraz co pustka, a niektorzy ludzie jak sie walnie trolla to trudno a to nie jest powod do tego by zamilknac na wieki na tym forum. pzdr

Howgh, Fighter!
Zgłoś wpis
22 Posty

()
Bywalec
Pięknie było ale się skończyło kochani To po co są usuwane różne tematy i posty ? Ktoś tylko napisze nie po waszej myśli zaraz zostaje usunięta cała rozmowa , a póżniej się dziwicie że nikt nie podejmuje dalszej konwersacji ...Po co ma się ktoś tu ścierać skoro taka Baileys zaraz będzie podważać wszystko , oraz wygłaszać swoje teorie a przede wszystkim obrażać ludzi . Następnie skarży się Adminom i innym więc dla niej są kasowane ,niewygodne treści ukazujące jej niską inteligencje i brak taktu w stosunku do drugiego człowieka... A tak z tego co zauważyłam to jest ona oburzena że nie została mianowana Moderatorem , a tak się starała. Nawet swój profilek usunęła , ehhh cyrki Kolejna treść nie zgodna z prawdą jaką wyczytałam w Tym temacie "Forum to forum. Jest dla wszystkich. Nieważne czy ktoś jest starym czy nowym bywalcem, każdy może się wypowiedzieć. I każdy ma prawo zgodzić się lub nie zgodzić z jego wypowiedzią."Kochana Viooltje nagle masz takie spojrzenie na forum no no no , robimy postępy Szkoda że wcześniejszych Twoich wypowiedzi nie da się przytoczyć ( zostało wszystko dokładnie bezpodstawnie usunięte ... w treściach konwersacji nie było nic co by komuś ubliżało itp. ) po prostu takie se tam zabawy ;P Pozdrowionka miłej nocki Przemyślcie , dlaczego nie ma tu ludzi bo ludzie nie chcą z wami pisać . Moderator pisze " Tyłek też pomóc podetrzeć?" hmmm na forum chyba raczej szuka człowiek podpowiedzi ... no ale widocznie nie TU Dobranoc wasza Basia
Zgłoś wpis
175 Postów

()
Stary wyjadacz
oj basiu ty jak cos napiszesz

To nie te czasy kiedy forum bylo moderowane po znajommosci, piszmy dyskutujmy zywo dobitnie i najlepiej na kilka tematow na raz byle nie ten na ktory zaczelismy, A co do baileys ona tu usunela prof z innej przyczyny ale nie mogla ta nasza wiedzma bez nas wytrzymac
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Baśka, Twoje dywagacje na temat działania forum pozostawię bez komentarza, jeśli tak to odbierasz - OK, Twoja sprawa. Mówi to więcej o Tobie, niż o innych.

Nie zostawię natomiast bez komentarza Twoich złośliwych i niczym nie podpartych prób wyjaśnienia szerokiej publice; "O czym myśli Baileys". Ogłaszasz tu, że znasz motywy jej postępowania, poziom jej IQ, mało tego; patrzysz w przyszłość i wiesz co zrobi kiedyś tam!

Wiesz, moim zdaniem to lekko durnowate.

Ale mów, pisz, dziel się z nami swoimi "przemyśleniami"!
Jest w tym wątek komediowy.
Zgłoś wpis

Bliżej nas