Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Czarny85 napisał:
[quote]a poza tym to on wtedy sobie uswiadomił , ze alkohol niszczy skórę głównie na łokciach i kolanach...

Jakże straszne musiało być to uświadomienie ???
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Czarny85 napisał:
Czekanie całe życie aż nadejdzie mesjasz aby zbawić świat to jak czekanie na właściwy klocek w Tetrisie

Nawet jeśli w końcu się kurwa pojawi, do tego czasu nazbierałeś już taki stos gówna, że i tak masz przejebane cokolwiek byś zrobił..

bedac w polsce dzwonie do kumpla i sie pytam czy idzie do kosciola na 11;30...a on mi na to, ze nie ma kasy

Czyli widac jak sie chodzi do kosciola hehehe

" Jesteśmy tacy rodacy, zamiast dać na tacę, zabrać z tacy, razem z tacą i spizgać kościelnego, choć za to nie płacą. "
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
A Ja czepne sie Czarnego ze Mi tu po nocach na NK lata Pozdro!!
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Blondyn całkiem przypadkiem sie natknałem ;];];];]
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Ok rozgrzeszony
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
<olka> pomocy! musze napisać na polski 3 przykłady oksymoronów, a ja nawet nie wiem co to jest..
<aśka> to proste! Oksymoron to jest np. różowa trawa, czyli wiadomo coś absurdalnego i nie możliwego
<zuza> albo może też być biały liść.
<Czarnył> no albo ciepła wódka lub zamknięty monopolowy ;]

???
Zgłoś wpis
66 Postów

()
Gaduła
Mh.... a ja niemam o co się czepić bo miałam zaszczyt poznać Krzysia chwileczkę I DZIĘKUJE Za chwilkę miło będzie mi się wspominać ... pozytywnie zakręcony czlowiek.... Pozdrawiam
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
Jak chce, to potrafi.
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
a tam znacie sie . hehehe.
gówno - ja nie jestem miły.
Zgłoś wpis
66 Postów

()
Gaduła
Ciiii... szaliczek nie zgub jedyna pamiątka ... Jakiego poznałam takim będę pamiętać i nie zmienie zadania... Pozdrawiam
Zgłoś wpis

Bliżej nas