Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Czarny...buhahahahaha.....
Tekst dnia-szacun
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Czarny85 napisał:
wedlug ostatnich sondazy CBOSu 40% polskich nastolatkow optymistycznie patrzy w przyszlosc, pozostale 60% nie ma pieniedzy na narkotyki

tak a propos mlodziezy

- Widzisz?! To lufka która była pod Twoją szafą!!! Kiedy ty skonczysz z narkotykami??!
- Jakie narkotyki! Uwierz mi, od kiedy ciebie poznałem zmieniłem sie, zerwałem ze swoją przeszłościa, jesteś jedyną którą kocham.
- Synu! To ja - twój ojciec!
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Czarny85 napisał:
wedlug ostatnich sondazy CBOSu 40% polskich nastolatkow optymistycznie patrzy w przyszlosc, pozostale 60% nie ma pieniedzy na narkotyki

nio tekst dnia

........fuck, widze ze wrzod i tu sie zalagl, uparty.
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Wczoraj śmialiśmy się z dziadkiem do utraty tchu. Dziadek wygrał.;]

a poza tym mam taki stary barometr w pokoju....i zawsze jak pierdne to sie wskazówka rusza.... mój rekord to +3 hPa
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Czarny85 napisał:
Wczoraj śmialiśmy się z dziadkiem do utraty tchu. Dziadek wygrał.;]

Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
w wiezieniach tyle nie siedza co wy w internecie Pozdro wariaty;]
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Czekanie całe życie aż nadejdzie mesjasz aby zbawić świat to jak czekanie na właściwy klocek w Tetrisie

Nawet jeśli w końcu się kurwa pojawi, do tego czasu nazbierałeś już taki stos gówna, że i tak masz przejebane cokolwiek byś zrobił..

bedac w polsce dzwonie do kumpla i sie pytam czy idzie do kosciola na 11;30...a on mi na to, ze nie ma kasy

Czyli widac jak sie chodzi do kosciola hehehe
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
no ja nie mogę hehehe , qu..wa, bo kolega oszczędzał.
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
a poza tym to on wtedy sobie uswiadomił , ze alkohol niszczy skórę głównie na łokciach i kolanach...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ja tam nawet jak bym chciala to nie mam sie czego czepic Czarny dla mnie jest wszytko jak najbardziej pozytywnie
Zgłoś wpis

Bliżej nas