Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Juz wole sobie zartowac niz obrzucac sie blotem i wyzywac...A pozostaje mi miec nadzieje,ze Czarny jako spoko koles zna sie na zartach
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Izek78 napisał:
Juz wole sobie zartowac niz obrzucac sie blotem i wyzywac...A pozostaje mi miec nadzieje,ze Czarny jako spoko koles zna sie na zartach

co racja to racja
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a jak się nie zna to znowu będzie draka, Czarnemu ciśnienie wzrośnie, krew mu zacznie buzować, a może wtedy ta krew zaleje mu mozg ? , wtedy zrówna nas z ziemią zmiesza z błotem, i będziemy musiały poszukać sobie innego tematu do żartu
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Racja,wiec nie podnosmy mu tego cisnienia.....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pannaanna666 napisał:
Izek78 napisał:

co racja to racja

Oui, exactement
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
dziewczeta, jesli krew dopłynełaby do mojego mozgu nastapił by efekt wylewu krwi do mozgu, co grozi smiercia, paralizem badź innym powikłaniem . wiec niech juz dopływa w jedno sprawdzone i niezawodne miejsce;]
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Niektóre kobiety są bezcenne, za wszystkie inne zapłacisz kartą Mastercard.
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
spieszmy sie kochac kobiety, tak szybko tyja
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ojj ,nie chcemy popsuć tego efektu , niech tam dopływa lub spływa, oby Tobie było przyjemnie i nie tylko Tobie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Czarny85 napisał:
Niektóre kobiety są bezcenne, za wszystkie inne zapłacisz kartą Mastercard.
Dobrze,ze naleze do tej pierwszej grupy
Zgłoś wpis

Bliżej nas