Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Od dzieci won! - Holandia

1988 Postów

()
Latający Holender
Sorry, tu wk*rwienie sięga zenitu!
I niech mi nikt nie mówi, że to tylko islamskie przyzwolenie, bo przyp*dolę.

Proszę włączyć tłumaczenie, jest po polsku.

Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Kochani, tak sobie myślę; na temat przelewów gadają wszyscy, a temat wykorzystywanych dzieci leży pyskiem na asfalcie. Kurna, mniej ważne?...

Smutne.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje napisał:
Kochani, tak sobie myślę; na temat przelewów gadają wszyscy, a temat wykorzystywanych dzieci leży pyskiem na asfalcie. Kurna, mniej ważne?...

Smutne.

Violka temat bardzo istotny ale powiem szczerze ze az strach cos napisac zeby jakas "cindy" nie przyszla. Ale generalnie koran dopuszcza nawet nekrofilie. Sam guru tej "wiary" przelecial zmarla matke swojej 9 letniej zony wiec o czym my w ogole rozmawiamy??? Niech to muzulmanskie bydlo zyje u siebie na pustyni z kozami i wielbladami i takie jest moje zdanie, a jesli juz maja takie parcie na Europe to niech wycieraja buty na granicy Schengen zeby swojego brudu nie wnosic.
Zgłoś wpis
3 Posty
ona34 ...
(ona34)
Początkujacy
Ważne i przerażające ostatnio rozmawiałam na ten temat z mężem i od tak zapytałam go jak myśli po co oni tutaj przyjeżdżają to taki wyzwolony kraj ja mając ich mentalność i i te chore dla mnie zasady, została bym w afryce ;mąż mówi ze oni dlatego tu są bo chcą szerzyć swoja wiarę, zaczyna się niewinnie, tu jedną świątynie tam druga, nie wiem zastanawiające to jest ,a ten film nie wiem jak to nazwać wyć mi się chce. Powiem Wam że teraz nawet ciężko jest dyskutować żeby czegoś nie palnąć oni są tacy wrażliwi...
Zgłoś wpis
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
Trudno rozprawiac o pedofilii w kontekscie relig czy tzw.wiary itd, majac racjonalistyczne poglady.
W moim przekonaniu jakakolwiek religia to idiotyzm a jej wyznawcy to osoby uposledzone umyslowo., przeciez nie tylko w islamie faceci gwalca male dzieci, czy w turbanie, czy tez w sutannie czynia to w imie wyimaginowanego boga, bozka, nadczlowieka , robocopa czy innego gada, ktory widzi wszystko i wszystkich za wszystko kocha (no chyba , ze w tym przypadku bog czy inny gad zamyka oczy usprawiedliwiajac sie tym, ze i jemu sie kurwa przerwa nalezy).
Tak wiec skoro taki fakt ma miejsce i jest w swiadomosci zagubionych owieczek...baranow czy innych bydlakow podazajacych za swoim nadpasterzem to dlaczego nie robic tego oficjalnie ?

Pozdrowienia z Kosciola Latajacego Potwora Spaghetti.
Zgłoś wpis
103 Posty
broker pracy
(pracawholandii)
Stary wyjadacz
Adamm napisał:
Trudno rozprawiac o pedofilii w kontekscie relig czy tzw.wiary itd, majac racjonalistyczne poglady.
W moim przekonaniu jakakolwiek religia to idiotyzm a jej wyznawcy to osoby uposledzone umyslowo., przeciez nie tylko w islamie faceci gwalca male dzieci, czy w turbanie, czy tez w sutannie czynia to w imie wyimaginowanego boga, bozka, nadczlowieka , robocopa czy innego gada, ktory widzi wszystko i wszystkich za wszystko kocha (no chyba , ze w tym przypadku bog czy inny gad zamyka oczy usprawiedliwiajac sie tym, ze i jemu sie kurwa przerwa nalezy).
Tak wiec skoro taki fakt ma miejsce i jest w swiadomosci zagubionych owieczek...baranow czy innych bydlakow podazajacych za swoim nadpasterzem to dlaczego nie robic tego oficjalnie ?

wydawało mi sie zę wogóle trudno jest rozmawiac o pedofilii ale przeciez zawsze mozna cos wtrącic. heh jakis czas temu Adamm-a wypowiedzi nacechowane były rzeczowością i spokojem a tu taka wstawka. otóż drogi Adammie wierz mi ,że osoby wierzące zapewne takze uważaja racjonalistów za " osoby uposledzone umyslowo". i cos w tym byc musi...

dla wiadomosci twojej i innych rozbitych psychicznie po obejrzeniu tego filmiku : zdziwieni jestescie? to pedofilia to teraz domena muzułmanów? racjonaliści nie jeżdza po odbytach dzieci ? nie każą sobie obciagac , walić konia czy robic cokolwiek innego.. wybaczcie za język ale staram sie usilnie zblizyc poziomem do tonu wypowiedzi adamm-a.

taki jest ten kurwa świat Szanowny Adamie i nie tylko muzułmański i nie tylko religijny .

"
Zgłoś wpis
3 Posty
ona34 ...
(ona34)
Początkujacy
Ciezko tu cokolwiek napisac, zaraz rozbita psychcznie.Obejrzalam, napisalam co myslalam, nie urodzilam sie wczoraj...
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
@pracawholandii

nic dodać, nic ująć...

- "Upośledzona umysłowo " "zagubiona owca"
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
pracawholandii napisał:
Adamm napisał:

wydawało mi sie zę wogóle trudno jest rozmawiac o pedofilii ale przeciez zawsze mozna cos wtrącic. heh jakis czas temu Adamm-a wypowiedzi nacechowane były rzeczowością i spokojem a tu taka wstawka. otóż drogi Adammie wierz mi ,że osoby wierzące zapewne takze uważaja racjonalistów za " osoby uposledzone umyslowo". i cos w tym byc musi...

dla wiadomosci twojej i innych rozbitych psychicznie po obejrzeniu tego filmiku : zdziwieni jestescie? to pedofilia to teraz domena muzułmanów? racjonaliści nie jeżdza po odbytach dzieci ? nie każą sobie obciagac , walić konia czy robic cokolwiek innego.. wybaczcie za język ale staram sie usilnie zblizyc poziomem do tonu wypowiedzi adamm-a.

taki jest ten kurwa świat Szanowny Adamie i nie tylko muzułmański i nie tylko religijny.

Praca, ja do tej pory również uważałam Twoje posty jako poniekąd wyważone. Odnoszę wrażenie, że coś się zmieniło. Wypowiedzi Adamma albo nie zrozumiałeś, albo zwyczajnie nie lubisz.
Czy mógłbyś się wypowiedzieć bardziej merytorycznie, zamiast bluzgaszczo? Bo w Twoim poście forma przerasta treść. A w tym przypadku o treść chodzi, forma jest niejako drugorzędna, czyż nie?

"
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Adamm napisał:

Adaś, ostro powiedziane, ale mniej więcej to miałam na myśli. Pedofilia nie jest wynalazkiem żadnej wiary. Jest wynikiem upośledzenia jakiejś sfery mózgu odpowiedzialnej m.in. za emocje i przede wszystkim empatię. To raczej zwyczajne upośledzenie wyższych uczuć, niż jakakolwiek religia. Choć ta często 'usprawiedliwia' i wręcz kryje sk*rwieli w sutannach bądź galabijach.

Swoją drogą, jego wysokość Potwór nigdy nie miał w swoich szeregach podobnych, pedofilskich frustratów. Ciekawe dlaczego?...
Zgłoś wpis

Bliżej nas