Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
pracawholandii napisał:
.

taki jest ten kurwa świat Szanowny Adamie i nie tylko muzułmański i nie tylko religijny .

"

az chcialoby sie dodac..." dzieki ci boze "

@pracawholandii, chciales zmienic wode w wino, coz nie wyszlo,
nie poddawaj sie, succes

@Schat je, warto uzywac logiki i myslec realistycznie nawet uczestniczac w " owczym pedzie "

@Viooltje, nie bede przepraszal, ze nie jestem rozumiany przez "niepotrafiacych zrozumiec"

" Swiat zostal stworzony przez potwora , ktory byl pod wplywem alkoholu"
Latajacy Potwor Spaghetti
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Schat_je napisał:
@pracawholandii

nic dodać, nic ująć...

- "Upośledzona umysłowo " "zagubiona owca"

Schat_je, czy mogłabyś rozwinąć swoją myśl? Bo na tyle głupia jestem, że nie zrozumiałam. I absolutmie nie podejrzewam Cię o niecne pomysły, żeby nie było...
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Adamm napisał:
[quote]pracawholandii napisał:
.

@Viooltje, nie bede przepraszal, ze nie jestem rozumiany przez "niepotrafiacych zrozumiec"

" Swiat zostal stworzony przez potwora , ktory byl pod wplywem alkoholu"
Latajacy Potwor Spaghetti

Adaś, dlatego...

Ja tylko nie potrafię zrozumieć czemu inni nie rozumieją zła płynącego z wykorzystywania dzieci. I że ważniejsze jest pod płaszczykiem jakich wyznań jest ta j*bana pedofilia uprawiana, niż to, że jest w ogóle uprawiana.
Ręce opadają.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
ona34 napisał:
Ważne i przerażające ostatnio rozmawiałam na ten temat z mężem i od tak zapytałam go jak myśli po co oni tutaj przyjeżdżają to taki wyzwolony kraj ja mając ich mentalność i i te chore dla mnie zasady, została bym w afryce ;mąż mówi ze oni dlatego tu są bo chcą szerzyć swoja wiarę, zaczyna się niewinnie, tu jedną świątynie tam druga, nie wiem zastanawiające to jest ,a ten film nie wiem jak to nazwać wyć mi się chce. Powiem Wam że teraz nawet ciężko jest dyskutować żeby czegoś nie palnąć oni są tacy wrażliwi...

Ona, mówisz 'oni'. A czy naprawdę nie dostrzegasz problemu w szerszym kontekście? Sukienkowe afery w Polsce - i nie tylko - też mają tu oddźwięk, nie sądzisz?
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
No chore, chore... Bynajmniej patrząć z naszej perspektywy. A ich jest wiele...

Każda kultura ma swoje zasady i jeżeli są akceptowane przez tamtejszą ludność, to co? Ahhh należy dodać, że akceptacja w tamtym świecie znaczy - "jak się nie zgadzasz to dostaniesz kamyczkiem", potem się ustawia ze 100 takich kamyczków i rzuca w zainteresowanego przemianami.

Imam, ksiądz, szaman, mnich - wszystko ta sama liga, tylko w innych szatach. Różne bajki, różne pytania, rózne odpowiedzi, ale mechnizm ten sam.

Pozdrawiam klęczących ministrantów - nie koniecznie przed gromnicą.

Zgłoś wpis
3 Posty
ona34 ...
(ona34)
Początkujacy
dostrzegam, dostrzegam, film był o nich... no i co z tego że napiszesz że to cię wk... szerszy kontekst, co ja lub Ty możemy zrobić, samo pisanie o pedofilii mnie k.przeraża; kiedyś usłyszałam tekst nie zapomnę go do końca życia ''jak masz dzieci to je pilnuj'' własnie w tym kontekście, rozumiesz?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ale w tym temacie sednem sprawy jest raczej fakt ze koran usprawiedliwia takie postepki jak pedofilia wiec jakis belkot "johnego vel praca" czy teraz "pracawholandii" nie dotyczy tematu. Zastanow sie kolego co autor postu ma na mysli bo idac twoim tropem rozumowania skonczymy w przyslowiowej "ciemnej dupie", a jak zauwazyles Violka nie wspomniala nawet jednym slowem o racjonalistach czy innych wyznaniach.
Jesli chodzi o muzulmanow i zjawisko islamizacji Europy to powinnismy bys swiadomi faktu ze jesli ugniemy sie pod presja muzulmanow i bedziemy siedzieli cicho w obawie ze jakis fanatyk wysadzi nas w powietrze, staniemy sie mniejszoscia na wlasnym terenie. Powtarzam jeszcze raz. Jesli przyjezdzaja tu w poszukiwaniu lepszego jutra to niech szanuja prawa panstwa na terytorium ktorego przebywaja. Jesli natomiast beda trwali nadal na stanowisku ze swiat zachodniej cywilizacji jest zgnilym tworem to "paszol won" na pustynie do koz i wielbladow.
Zgłoś wpis

Bliżej nas