Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Baileys napisał:
A tak p.s. przyrodzenie , cycki , figora licza sie i to bardzo bo dobry sex to polowa szczescia . TO jest prawda tak samo wielka jak moja "wielka prawda ". I nie zparzeczam ze respekt i zaufanie licza sie w zwiazku w takim stopniu jak cala reszta ksztaltujaca nasze zwiazki . Repekt , zaufanie i seks sa fundamentem kazdego zwiazku a jak dobrym fundamentem to zalezy od nas samych .
Hahaha, Pani Baileys, zareagowałaś prawidłowo!
Ja tylko miałam na myśli, że jeśli ktoś kieruje się TYLKO takimi przesłankami - może być kiepściutko.
Jak na niejednym załączonym obrazku.
Adamm wszystkim tylko nie glowa a ze mezczyni nie potrafia robic 2 rzeczy na raz to znaczy ze nigdy nie mysla bo wykonaie rucu lub oddech to juz 1 zajecie :-P
A ja myślę, że Adamm potrafi, nawet o wiele więcej.
Pozdrowienia!
Magda M. napisał: przecież nim jesteś powinieneś wiedzieć
Z przyjemnoscia dowiem sie jednak wiecej, nie ukrywam , ze punkt widzenia kobiet , niezaleznie od punktu ich siedzenia , pozostaje dla mnie zawsze poprzez swoista egzotyke wielce zagadkowy
Adamm twoje posty nie wskazują na to abyś był mało obeznany w relacji z kobietami, wręcz przeciwnie.Nie sądze aby kobieca egzotyka była dla Ciebie zagadką..............
Magda M. napisał: Adamm twoje posty nie wskazują na to abyś był mało obeznany w relacji z kobietami, wręcz przeciwnie.Nie sądze aby kobieca egzotyka była dla Ciebie zagadką..............
Naleze do tych co lubia wiedziec wiecej
Istnieja zagadki , w ktorych nie jest najwazniejsze ich finalne rozwiazanie,
lecz fascynacja sposobem ich rozwiazywania.
Nie wiem czy wiesz co autor tego stwierdzenia mal na mysli,
nie spytam rowniez o kolor twoich wlosow, bo przeciez oboje
dobrze wiemy, ze blond to raczej stan umyslu
Magda tak sie zastanawiam czy ty moze blondyna jestes czy moze jeszcza b.mloda i naiwna a moze poprostu trol ?
W wypadku braku powyzje wymienionych zaczne podejzewac zes poprostu naiwna lub glupia . ( bez urazy )
Tel. / WhatsApp +31 649 837 419 Przewóz do 4 osób + bagaże Przejazd z pkt. A do pkt. B 7 dni w tygodniu Zmiany adresu, kwatery, agencji, lokacji Przeprowadzki agencyjne
Trudno być z kobietą, która uważa, że myślę tylko fiutem. Znaczy to, że tylko mojego fiuta widzi.
Trudno być z facetem, który nie patrzy kobiecie w oczy tylko w dekolt, albo jej kolor włosów łączy z intelektem. bo taki gość nie jest w stanie nic innego dostrzec (możliwe, że przez brak intelektu.
Trudno tu prowadzić dyskusję na poważny (sic) temat, kiedy każdy nauczony jest popisywać się swoim cynizmem, wyimaginowanym dowcipem, czasem wulgaryzmami a nawet głupotą.
A można by się zastanowić co jest przyczyną rozpadu tylu związków i co zrobić, by tego uniknąć. To tak w uproszczeniu.
Viooltje,
zdrobnienie, którym mnie rozpieszczasz, jest bardzo osobiste, świadczy o relacji między nami (wow).
Oczywiście zgadzam się z tobą, że życie jest w sumie proste. Osoby, które ze sobą chcą być, po prostu są. Działa to coś, co powoduje, że chcą ze sobą być i nie wiem do końca, jak to nazwać.
Oboje bez dyskusji, jakby bezwiednie pracują na to aby było dobrze.
Tyle że takie związki to rzadkość.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.