Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
6 Postów
blah01 blah01
(blah01)
Początkujacy
Patboy... napisał:
a w czym to bylo dokladnie????

Wydruk z jakiegos podrecznika.
Zgłoś wpis
6 Postów
blah01 blah01
(blah01)
Początkujacy
Baileys napisał:

a dla nie "rozumiejacych "i tych nie w temacie podam tekst powyzszego pana z innego forum

Nie osmieszaj sie. Tekst mojego wpisu tu i na tym innym forum jest w 100% zgodny. Ten sam tekst, magia Ctrl+C / Ctrl+V.
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
jednak sie nie mylilam hahaha
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
blah01 napisał:

Nie osmieszaj sie. Tekst mojego wpisu tu i na tym innym forum jest w 100% zgodny. Ten sam tekst, magia Ctrl+C / Ctrl+V.

A moze nastepnym razem zanim oddasz sie magii uzywania Ctrl,C i V przeczytaj co kopiujesz bo pewnie chcialas dobrze a wyszlo jak zwykle, a rasizm to ideologia gromadząca ludzi z kompleksem rasowym wiec chociaz nie utrwalaj w swoim dziecku wzorcow wyniesionych z domu w ktorym jak widac radio rydzyka nadawalo 24/7. Fakt natomiast ze wielu Polakow kradnie czy powiekszylo grono bezdomnych to przeciez nie jest wina holenderskich nacjonalistow czy zydow albo innej masonerii
Zgłoś wpis
169 Postów
Henryk Owsianko
(HenrykO)
Stary wyjadacz
W zasadzie tu nie ma o czym dyskutować, ponieważ w tekście nie ma powodu do dyskusji. Jest natomiast powód aby pogadać o autorze tekstu (kimkolwiek jest). A jest przykładem klasycznego tumana, który brakiem wiedzy prowokuje, (1a w zasadzie robi to nieświadomie), kłopotliwe sytuacje. Używa słów, których znaczenia nie rozumie i nie rozumie również, że osoby, które znają ich znaczenie reagują we właściwy sposób, którego on w dalszym ciągu nie rozumie. Zawiłe.
Wszystko oczywiście robi w trosce o dziecko, które wychowuje w podobnej konwencji.
Jak powiedział Marek, pachnie tu Rydzykiem, o którym się mówi, że nawet jak stoi obok, to jego współpracownicy mają mówić, że go nie ma.
Na końcu dodam, że najlepszym i najskuteczniejszym sposobem walki z negatywnymi opiniami o polakach jest pokazywanie się z najlepszej strony. M. in. nie zadawanie takich głupich pytań i prowokowanie innych swoją niewiedzą. Lepiej siedzieć cicho albo nie pytać publicznie.
Uczyć się, uczyć języków, pracować, tworzyć pozytywne sytuacje i emocje, nie kraść i nie pitolić głupot , nie pić piwa na ulicy i przed Lidlem albo Aldim, nie włóczyć się nawalonym, nie jeździć po mieście w roboczym ubraniu, nie "kurwować" głośno w czasie zakupów itd, itp (lista jest długa),
a opinia o nas z czasem może się zmienić. To takie proste !
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Cześć Henryku,dawno nie widziałem Twoich wpisów-więc witam na wstępie .Ciesze się że znów "szrajbujesz"
Nie ma,powtarzam nie ma skutecznej walki ani sposobu z negatywnymi opiniami...Gdzie bys sie nie obrócił i czego nie zrobił i tak będzie źle.To,co opisałes i zakonczyłes ->to takie proste< czasem jest trudno wykonalne dla rdzennych mieszkańców Holandii;więc czemu my mamy się dostosować do czegoś;z czym sami autochtoni maja problemy....Rozumiem że sytuacje wykraczające poza kryteria prawa nie sa dopuszczalne,ale inne,gdzie oni od x lat takie same stosują dla nas muszą być beeee?
Domyslam się że zaraz po tym wpisie rzucą się na mnie sępy ze stwierdzeniami ze skoro tu jestem to powinnem tak "tańczyć jak mi się zagra"!?
Powiedz....Jaki problem jest w tym,że jeżdżę w ubraniu roboczym po mieście?Czy to karalne?Skoro zaczynam swój dzień pracy ok 6ej,a koncze o 19ej to czy mam na tyle czasu aby jechać z Almere do Eindhoven się wykąpać,przebrać i lecieć na zakupy? Litości...Ludzie...ogarnijcie się...
W sklepach przeszkadzają wam kurwy,huje i robocze ubrania a nie reagujecie na goed verdamme i inne słowa?Weźcie na wstrzymanie do jasnej ciasnej i niech każdy odpowiada sam za to co robi.Witaraki w niczym nam nie ustepują-powtarzam w niczym....W wielu przypadkach są gorsi od nas...Ja pierdole,skończcie w koncu ten pierdolony wątek rasizmu i dyskriminacji
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
HAHAHAHA Bzik a ty co tak sie stresujesz
Wydaje mi sie ze Henryk opisujac te wszystkie przypadki mial namysli tylko ze powinnismy sie z tym liczyc bo jestesmy nie usiebie....tzn nawet jezeli cos zrobisz ty czy czysty Holender zawsze wszystko bedzie wazone inna waga .Niezapomnijcie ze tak jest i u nas w PL<
Dlatego biorac to pod uwage nie mozemy sobie pozwolic czasmi na to co pozwolic sobie moze tutejszy tylko dlatego bo nas na tyle nie znaja i nam nie ufaja
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Hej Pat...Tam stresujesz;z ;lekka ironią polecialem sobie
A stresować sie nie moge zbytnio...wiesz...te moje słabe,stare serce
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
a ze ja sie tak zapytam bo kto pyta to jeszcze czesciej bladzi hahah ( a ja lubie wycieczki )
ale kto jest ten "rydzyk "? i c to za radyjo ?
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Oj Joasiu...widać ze masz braki Ojciec Rydzyk
Zgłoś wpis

Bliżej nas