Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

Proszę o pomoc - Holandia

2 Posty
Ania Z****k
(Amigo Pancho)
Początkujacy
Witam serdecznie. Mam małe pytanie dotyczące opłaty za mieszkanie. Mam 20 lat i jeśli mój dochód jest mały to czy muszę płacić za mieszkanie czy dopiero od 21 lat? Słyszałam, aczkolwiek nie wiem czy to prawda, że w Holandii jeśli jest się na wiekówce to 21 lat upoważnia do płacenia. Czekam na odp i pozdrawiam.
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
hmm zapytam tak a czy w polsce czy jakim kolwiek innym panstwie nie majac 21 lat pracujac nie placi sie za mieszkanie ? Jesli tak to powiedz gdzie a naprewno miljony mlodch ponizej 21 roku zycia wyjedzie tam do pracy . a tak na marginesie to wiekowka jest do 23 roku zycia . od 23 lat mozesz oczekiwac 100 procentowych stawek .
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
HAHAHAHAHA Dobre
Jedyne co jeszcze mogl bym wymyslec jezeli bys mieszkal z rodzicami ktorzy wynajmuja mieszkanie prze jakies tam biuro pracy i placa od osoby to moze zrobili jakies wlasne regoly i robia was w ciulka
pozdr
Zgłoś wpis
2 Posty
Ania Z****k
(Amigo Pancho)
Początkujacy
No nie wiem czy to takie śmieszne skoro mój znajomy nie płaci za mieszkanie, aczkolwiek jest z innej agentury. Oczywiście mówię o mieszkaniach firmowych. . .

Ale dziękuję za odp.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Amigo, niestety, za darmo nie ma nic.
Jeśli nawet Twój kolega myśli, że nie płaci, to raczej się myli. Na pewno ma odciągane z pensji.

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis

Bliżej nas